(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"Якщо це новий айфон, який коштує 60-70 тисяч грн, то він може оподатковуватись додатковим митом. Якщо ви заробляєте більше 20 000 грн, то ви могли би платити військовий збір не 1,5%, а 3%. Треба подумати про податки на розкіш". Голова комітету з питань бюджету Роксолана Підласа, партія "Слуга народу" розповіла, де державі потрібно брати гроші на мобілізацію і на продовження війни. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Так. У моїх знайомих що там залишились жити, зʼявилось типове для голландців «хьььььь»
-
а кто здесь мешает? у нас люди ездят даже в -15 и снег
-
ну в целом ок - имхо характеристика для съемного жилья, а не покупки в 500к є
-
вы забываете что там можно ездить на великах!
-
Через вологість?
-
3 спальни из 5 норм выглядят, остальные скорее как игровые комнаты
-
Ну там фотки есть 130 квадратов, в целом ок, только узковато
-
Насправді, більшість будинків, що продаються в Нідерландах збудовані давно, і з гівна і палок. Там чертовськи холодно, навіть інколи літом. Тому доведеться багато платити за опалення. Також клімат повна лажа. Відчуття постійного хронічного насморку та сопель в горлі. Ну і сонячних днів доволі мало. Але люди, самі голландці, дуже приємні.
-
Але я про відносно новітню епоху. До речі, Нідерланди останні роки дуже сильно втратили свою економіку. Я був останній раз в Роттердамі осінню 2021 року, місто пусте. Бізнес нерухомість (приміщення), де ще 5-10 років назад були бізнеси, все здавалось в ренту. А мортгейдж був щось біля 1% на весь період.
-
В мене є зрада, по новинам з окупації. До окупації ліки платні були, а під час - бабуся безкоштовно їх в лікарні брала. І годувати в лікарні стали набагато краще. І немаленька пенсія. Ми всі чекаємо звільнення звісно, але оце сумно було слухати.
-
Ну це так
-
Скоріше Сша збудовані як Нідерланди. Бо Ньй йорк був нью амстердамом спочатку😀
-
Пів Нідерландів збудовані як США. Роттердам майже все такі самі технології і стандарти
-
Я еще до войны удивлялась, что многие пенсионеры в России получают куча штук базовых бесплатно, у них ОМС это канадская система на минималке наверное
-
В раше ОМС же, и много плюшек для пенсионеров
-
Это аргумент тому, почему наши пенсики ничего не получают? Так себе конечно
-
Все це ясно, але воно там існує не через те, що вони так стараються для своїх, а тому, що є нафта і халявне бабло від неї.
-
а про це я не казав)
-
Ну а хіба нє? В Україні мінімалка 6500 грн, це 200 CAD на місяць Тут мінімалка 2000 CAD ( а може і більше)
23 Jan 2023, 01:02
408387/641776
5 minutes ago