(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не ждут, а готовятся получается?)
-
ахуеть
-
СБУ заблокувала канал про "роздачу повісток" на Львівщині та затримала його адміністраторів, яким тепер загрожує до 15 років ув'язнення
-
Привіт Підкажіть будь-ласка чи є можливість продовжити візу cuaet якщо візу видали лише на рік? Так вийшло що мій син отримав візу до кінця дії дитячого паспорту. Я знаю що треба було зробити новий паспорт але тоді я це зробити не міг.
-
дивіться, треба заїхати до кінця березня (це мабуть ви знаєте) віза по суті потрібна лише для перетину кордону, головний документ у дитини буде visitor record, це такий лист а4 який дадуть в аеропорту, з ним беруть в школу і тд. АЛЕ його теж дадуть максимум до кінця дії паспорту, і в Канаді вже треба буде в консульстві швидко подаватись на новий паспорт, довго чекати, потім подаватись на новий візітор рекорд і тд. я б на вашому місці негайно прямо сьогодні йшов в дп документ і робив дитині новий паспорт, якщо за місяць зроблять - полетите в лютому в Канаду (з старим паспортом і старою візою), там покажете новий паспорт і вам одразу дадуть візітор рекорд на 3 роки
-
ще ні, тільки отримали візу для сина тепер можна їхати новий паспорт ще також не замовлял
-
зрозумів Дуже дякую за відповідь!
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, чи хтось подавався на PR по програмі для українців, які мають близьких родичів в Канаді? (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html) Якщо подавались, то скільки часу пішло на отримання першої відповіді від IRCC після подачі заяви? Дякую!
-
Жінки діляться на три типи коли в сімʼю стукає ДБР, НАБУ, СБУ. Перший. заради нього платок одягне і Ердогану звернення дост кара гюнде белі олур Другий. заради чоловіка, якого затримали за нарк**у, відкриє збір і буде просити у людей гроші на заставу в 4 млн. Третій. Соня Морозюк: «Чувак, ти хто, я всьо сама». (c) Yulia Korzun Підписатися | Запропонувати новину | Реклама | Автострахування
-
Не сильно погоджуюсь.
-
👔 💳 🏦 Якщо комусь цікава робота у Scotiabank - подивіться цікаві вам вакансії на їх сайті та напишіть мені, спробую вас зарефералити. Рефералка працює тільки якщо не подавалися на вакансію самостійно. Резюме краще адаптувати під вакансію, навіть якщо через реферал. Рідко, але трапляються вакансії на які немає можливості рефералити, тому обирайте по можливості декілька. Всім успіхів у пошуку роботи!