(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую!
-
З української на канадську. Вайс працює офіційно в Канаді
-
Тобто первинно wise був зареєстрован на адресу Европейскої країни, а потім замінили на Канадську? Наскільки я розумію, Wise в Канаді офіційно не працює, тому вагаюсь чи змінювати адресу. Але розумію, що якщо запросять підтвердити зареєстровану адресу, то я цього зробити не зможу.
-
Видалив, дякую
-
привіт всім! підкажіть будь ласка чи зустрічали ви/є такі програми де можна пройти з контрактом а не фул тайм?
-
Бесплатная "безопасная" доза
-
не треба колотись
-
Нагуглив Що в Канаді від передозування померло 7300 людей, а населення Канади 38 мільйонів, в Європі 500 мільйонів населення і від передозування померло 6400 людей. Є думки з приводу цього?
-
Змінював собі і дружині з європейської адреси на канадьску, а також відкривав бізнес рахунок в вайзі з канадським бізнес набмером
-
Альтернатива 90 day fiancé www.instagram.com/reel/C2L1FlYtURm/?igsh=MTU2ajg3MThsMm9wbw==
-
Там це, в Оттаві є місця
-
А що ви думаєте? 🤔
-
Я нічого не пропоную.
-
Ну і ще можна якщо авто старше 15ти років.
-
Дякую!!! Цікаво коли тепер зявляються вільні слоти
-
Тримання телефону. Текстінг, тощо
-
я б сказав не альтернатива, а чергове саб шоу під загальною назвою
-
що це? штраф за розмову по телефону в руці?
-
Я нічого не думаю про це, я не буду до кожного додовбуватись що він думає. Канадці кажуть "як ви приїхали в Канаду - то залиште всі свої конфлікти позаду", і як на мене це просто адекватно - не лізти з цим до всіх підряд.
-
Хтось відбивав major offence тікет (handheld communication device)?
23 Jan 2023, 01:02
409320/643564
9 minutes ago