(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ты шо то хочешь сказать? Давай скажи ещё что тебе мужчины не нравятся
-
І ще й сексист, походу з роботою в Канаді важко буде :(
-
Найкращі створіння
-
Та я люблю жінок, ти шо
-
Було недавно заїхав не на ту вулицю і трохи заблукав, повільно їхав і вбивав точку на карті, хоча треба зупинитися і тоді це робити звісно. Цікаво якщо стоїш з заведеним двигуном і телефон клацаєш це є підставою для штрафу?
-
949К за таунхаус 1970х... небось тысяч 30 в 70х стоил... 🙄
-
новая рабочая сила из нечерных подъехала. плохо чтоли
-
Вот вам и намек на то, что думают правительства европейских стран про желание Украины принудительно возвращать военнообязанных ))
-
Видео про сommon scams на апворке записано чуваком из Индии
-
Так и я про это. Хз, на что там наша власть надеется, никто не отдаст рабочую силу, которая сама в руки пришла. Максимум дармоедов на пособиях выпрут
-
В групах на фб знаходила і приймали до себе. Але без чоловіків
-
Хоча, блін, жінка може бути сама з дітьми, а чоловік в будь якому випадку може працювати.
-
Знову гендерна рівність, але одні рівніші за інших?
-
Так, вони мають бізнес, яким користується 99% канадців))
-
Знаю, в мене брат в Австрії 12 років.
-
Так, умови інші. Але й шлях до громадянства більш зрозумілий, чим у норм країнах Європи. Кому що підходить. Моя подруга у Франції майже без перспектив, нажаль
-
Платять 5к на місяць? Це сюр (ну або дуже багаті бюди це роблять), бо в Торонто не в кожного така ЗП є (я не про айті), а це ще й, походу, десь де подешевше.
-
Ми особисто влаштували людину з мамою та дитиною в будинок з видом на океан, машину дали, та ще платять 5000 кад на місяць. Але таке дуже рідко статистично. Але є, я свідок
-
Ну то логічно, а які ще варіки? Це не Європа, де просто так платять допомогу.
-
Навіть так роблять? Слава Богу за таких людей, якщо так.
23 Jan 2023, 01:02
409543/640584
less than a minute ago