(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Писал сегодня в министерство транспорта Канады, они мне сообщили тоже самое
-
www.instagram.com/reel/C2MxKB-NiL7/?igsh=MW96c3ZiZnp1c2JnbQ==
-
Хтось бачив це прекрасне?
-
$2950 2 BDR CONDO for RENT at the Lake Ontario 80 Marine Parade Drive, Toronto ON M8V 0A3 Available March 1st 2-кімнатна квартира в АРЕНДУ на озері Онтаріо. Вільна з 1 березня Квартира может быть с мебелью Адрес: 80 Marine Parade Dr, Toronto ON M8V 0A3 2-комнатная квартира в АРЕНДУ на озере Ontario. Свободна с 1 марта Квартира может быть с мебелью
-
$1,150 Private ROOM in HOUSE for RENT Available NOW ЗДАЮ КІМНАТУ в БУДИНКУ КОМНАТА в ДОМЕ в АРЕНДУ Location: Thornhill Woods, Thornhill ON L4J 9A9 Major intersection: Bathurst St and HWY 7
-
Це де саме? Я по інтернету шукала
-
Для женщин с детьми разве безопасно жить неизвестно у кого?
-
За что платят?
-
В Квебеці якшо припаркований правильно, то навіть з заведении двигуном то буде стоянкою. Цікаво як в Онтаріо
-
Що робитe? Волк ін? Скільки в середньому час очікування?
-
и тебе не приходится сидеть там
-
вообще приходишь в волк ин, если сильно занято, они говорят когда придти (например пришел в 9, сильная очередь - тебе говорят приходи сегодня примерно в час)
-
а так часа полтора/два в волк ин
-
в торонто если придти первым в 8:00 – ожидание примерно 30-40 минут
-
Мені написала рекрутер з Ванхаку, питає чи є хтось знайомий на цю вакансію vanhack.com/job/8950?invite=evgeniiakasianevge
-
Тож, якщо зупинився на узбіччі або парковці, думаю, міняйте на здоров'я.
-
У мене авто дозволяє міняти маршрут в навигаторі вбудованому тільки в положені паркінг, або якщо вмикаєш заздалегідь налаштований маршрут. Доречі аплаїти налаштування сидінь і дзеркал теж.
-
Найкраще рішення в Оттаві (і не тільки) - відїхати в сусіднє маленьке місто. Наприклад Almonte, чи шо до вас ближче. Зазвичай в Канаді часто зустрічаються волкіни або госпвталі в малих містах теж, а населення там меньше і черги меньші. Тоді, як повезе - то 2-3 години. Як не повезе - то теж 12 :) наша статистика.
-
А голосом теж не дозволяє?
-
В районі Монреалю можна дивитися онлайн загруженість. А в одному маленькому місті недалеко Монреалю можна було навіть забукати апоінтмент онлайн на наступний день в волкін
23 Jan 2023, 01:02
409592/643493
about 2 hours ago