(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
учиться надо всегда, но я останусь при своём мнении, что дешевле будет это сделать самому
-
Ми ні єдиного разу не користувались послугами бухгалтера за всі роки. It’s not a rocket science. Люди з айті в принципі спроможні читати документацію, тому їм бухгалтер не потрібен, імхо. Бухгалтери теж косячать аж бігом, тому це рішення кожного - чи хоче доручати їм це🤷♀️
-
или как в симпсонах - свалка из шин
-
Привіт всім! Планую приїхати до Канади на 2 місяці щоб нн згорів ворк перміт у березні, тому маю питання: 1. В мене тур віза до 24.03.2025 і листом ворк перміт, отримав це все в березні 2022го. Якщо залечу зараз то мені ворк перміт на 3 роки дадуть з дати прильоту і візу також на 3 продовжать ? 2. Чи дають ще 3.000 канадських? 3. Чи дають ще готель на перший місяць у Торонто?
-
Привіт всім! Планую приїхати до Канади на 2 місяці щоб нн згорів ворк перміт у березні, тому маю питання: 1. В мене тур віза до 24.03.2025 і листом ворк перміт, отримав це все в березні 2022го. Якщо залечу зараз то мені ворк перміт на 3 роки дадуть з дати прильоту і візу також на 3 продовжать ? 2. Чи дають ще 3.000 канадських? 3. Чи дають ще готель на перший місяць у Торонто?