(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Про світанки/сансети правда, в нас вони теж взимку яскраво рожеві, та й восени
-
Достатньо писати в одному топіку
-
Перміт дають з дати прильоту, 3к дають, візу не продовжують, готель 50/50
-
Видалив
-
Справедливости ради, сияние смотрят и в Калгари, и в Ванкувере. Но в Юконе наверняка красивее. Я подписана на пару блогов оттуда, очень здорово рассказывают и показывают быт
-
Ванкувер 450 за пару вроде. У хиропракттра делается слепок стопы. Но делали, кстати, не в Ванкувере, и даже не в ВС, можно глянуть, если такая цена устраивает
-
на фотках сияние в разы круче чем в реальной жизни)
-
А як дізнатися про готель? Щоб нн прийшлось букати в останній момент
-
Чи ще є можливість вклеїти візу?
-
Всім привіт! Хто може порадити перевіреного міграційного консультанта? Провтикав CUAET візу свою (дали foil-less в 2022 на 6 місяців), думаю про Express Entry
-
Скільки українців прибуло до Канади саме з України? Хто прибув до Канади за CUAET? Масштабне опитування, проведене неурядовою організацією Operation Ukrainian Safe Haven's, дає відповіді на ці та інші запитання. Опитано 6,939 сімей (або 18,296 осіб), які прибули до Канади за заходами CUAET. Понад 93% прибулих вказали країною народження Україну. 3.5% - Росію. Понад 48% новоприбулих вказали Україну як країну проживання. Близько 23% мали постійне проживання у Польщі, 4.7% - у Німеччині та інших країнах. З Росії прибуло трохи більше, ніж 2% від загальної кількості. Онтаріо, Альберта - лідери за кількістю прибулих іммігрантів за CUAET. Далі йдуть Британська Колумбія, Манітоба та Квебек. У чотири Атлантичні провінції прибуло сумарно 8%. До Саскачевану - лише 2.7%. На запитання про майбутні плани, понад 92% відповіли, що планують залишитись в Канаді на постійне місце проживання. На даний момент за заходами CUAET до Канади прибуло понад 210 тисяч осіб. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Ніяк, в аеропорту по факту
-
Читал
-
якщо хто любить короткометражки
-
vimeo.com/901727402
-
Влаштувався рік тому як Java dev з 1 роком комерційного досвіду в ЄС. Вища освіта не по профілю. 3 місяці пошуків і майже 400 резюме.
-
Боже як мене бісить «прилечу на два місяці, безкоштовно поживу, візьму бабки і поїду».🤦🏻♀️Хоч не зізнавайся , що звалиш…
-
Порекомендуйте кейс на айфон пліз? Бажано такий щоб не царапав телефон коли пилюка попадає між кейсом і корпусом
-
Мені спокійніше якщо все що я пишу перевірить досвічена людина Бо ціна помилки дуже висока
-
Ну і взагалі там є свій wizard напочатку де вони питають усілякі такі питання
23 Jan 2023, 01:02
410257/646044
about 4 hours ago