(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Калькулятор скинув ось
-
1ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Fwww.nytimes.com%2Finteractive%2F2014%2Fupshot%2Fbuy-rent-calculator.html
-
В Україні вигідніше було знімати. Бо квартиру вартістю 150К ми знімали за $400. Припустимо у тебе є ці 150К -> вигідніше їх інвестувати кудись під 5% і прибуток покриє і оренду ($4800) і ще якісь розваги. А тут треба порахувати. я не рахувала
-
Привет, ребят, может у кого-то подобный опыт?
-
Тут не як в Польщі. В Польщі бухгалтер несе відповідальність за неправильну інфу по таксам протягом року і потім ще на момент декларації. Тут сам по собі) то вигідніше самому розібратись. Це не так складно, як здається.
-
Ну шо
-
www.nytimes.com/interactive/2014/upshot/buy-rent-calculator.html
-
тільки якщо б за кеш тоді можна подумати купувати
-
Ну по суті, Канада сама зробила таку програму, без підходу та розбору. Розраховувати на те, що люди всі з високими моральними якостями якось глупо. Легально фінансовим туризмом користується народ. Як і Онтаріо воркс, і фудбанками і тд. Якось краще треба було умови продумувати
-
оренда це просто робочий експенс для мене)
-
Там взагалі вони всі наркотики вимірюють вагою. Тобто суха конопля як і якісь інші речовини проходе
-
Ну платити 3к в нікуди теж не вигідно
-
Так а оеренда це купуєш комусь житло. Реально 3К віддаєш за чужу хату
-
купувати в канаді для життя максимально невигідна ідея
-
хочу сказати, що дешевше платити ренту чим утримувати хату
-
Двушка дуже хороша 75 квадратів на Лівобережці, в новобудові 2010 року дім. 12к грн була, ми знімали з 2019 по 2022. А до того в тому ж районі ще дешевше знімали,
-
Ти хочеш сказати, що треба просто більше заробляти?
-
я б не так сильно звинувачував людей, це все від бідності. Я питав офіцерів в канада сервісес їх думку стосовно 3к, вони казали беріть поки дають
-
Це де і як по 400 баксів? В моєму будинку, в Києві навіть під час війни аренда однокімнатної від 1000$ як дивитись, вигідніше і мати житло, і інвестувати 150к
-
Шкода, що люди не з високими моральними якостями…А потім кажемо, що держава винна))) і я зараз не тільки про Канаду 😁 Але то оффтоп, сорян
23 Jan 2023, 01:02
410285/635721
2 minutes ago