(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хочу сказати, що дешевше платити ренту чим утримувати хату
-
Двушка дуже хороша 75 квадратів на Лівобережці, в новобудові 2010 року дім. 12к грн була, ми знімали з 2019 по 2022. А до того в тому ж районі ще дешевше знімали,
-
Ти хочеш сказати, що треба просто більше заробляти?
-
я б не так сильно звинувачував людей, це все від бідності. Я питав офіцерів в канада сервісес їх думку стосовно 3к, вони казали беріть поки дають
-
Це де і як по 400 баксів? В моєму будинку, в Києві навіть під час війни аренда однокімнатної від 1000$ як дивитись, вигідніше і мати житло, і інвестувати 150к
-
Шкода, що люди не з високими моральними якостями…А потім кажемо, що держава винна))) і я зараз не тільки про Канаду 😁 Але то оффтоп, сорян
-
для нашої ренти вигідніше рентувати
-
Ніхто тобі прямо цього не скаже ж)
-
Ось альтернативний
-
www.nbc.ca/personal/mortgages/calculators/rent-or-buy.html
-
Мене більше всього цікавить чи можна НЕ показати якийсь дохід. Наприклад який приходив на крипту. Бо чоловік без роботи і якщо це зараз допоможе зекономити хоча б 1К то теж гроші
-
Здається воно поломалось із за 1ft
-
Ви зібрались повертатися? Якщо ні то який сенс?)
-
Супер, ща згоняю в магазин і пограюся
-
Як вам таке порадити? Це важко. Можу сказати за наш досвід, ми будемо показувати увесь дохід отриманий за 2023 у всьому світі.
-
Скорее чешешь чсв своим "моральным превосходством")
-
Цікаво, що знаю чуваків в Німеччині які взагалі там не показують ФОП дохід, може ті хто в Європі можуть не подавати?
-
Не знаю, мені допомагали вони і безкоштовно от недавно, як подавалась на ПР, просто не тре нагліти- «маю одне питання», то не «розкажіть як отримати ПР в деталях»
-
не легенди, сидів в чаті Сент Джонс, люди реально по півроку жили.
-
И 3к никому не окупиться надо быть идиотом чтобы ради них мучиться так
23 Jan 2023, 01:02
410299/634449
18 minutes ago