(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
29 мегабайт на фото. Ви знущаєтесь?
-
Это пасхалочка
-
та да. свята людина. ні разу не брехав, а його в чомусь звинувачують
-
+ забрати бабки Тоха, від тебе я іншого і не очікував :D
-
І фуфон при ввімкненому RAW форматі видає 63мб-75мб файл в галереї
-
Так що 29мб це ще пережатий
-
Оригінал 50мб
-
Орнула с того, что это в 1:1 то что он говорил на квартале 👀
-
Видела на днях отрывок из квартала, где зеля издевается над тем как президенты врут и копировал их
-
Подскажите пожалуйста, как подтвердить опыт с самой первой айти фирмы которая уже мертва?)
-
Koodo, Telus
-
Вопрос с выходом из гражданства остается открытым🤔
-
Стало ясно, что мы теряем людей
-
Да, там просто кладезь таких шуток, и как он про поставки оружия Украине издевается, и тп
-
Головний ухилянт України. Уміє ухилятися від відповідальності. Це не я, це військові попросили, а я був проти ще спочатку
-
виявляється, що так можно було😝
-
Выписки с банка, контракт, инвойсы, акты
-
Про Клины забыли, мда
-
На сайті ОП з'явився текст указу Зеленського "Про історично населені українцями території російської федерації". До таких територій належать землі на Кубані, Стародубщині, Північній та Східній Слобожанщині в межах сучасних Краснодарського краю, Білгородської, Брянської, Воронезької, Курської, Ростовської областей. Документ, зокрема, передбачає розвиток взаємодії між українцями та поневоленими росією народами, розслідування фактів примусової русифікації та розробку плану дій щодо збереження національної ідентичності українців в рф
-
Зеленський вирішив зробити хід конем. Західні партнери не дозволяють бити по території рашки, так визнаємо ті території своїми )
23 Jan 2023, 01:02
410668/639909
8 minutes ago