(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зеленський вирішив зробити хід конем. Західні партнери не дозволяють бити по території рашки, так визнаємо ті території своїми )
-
уявляю як якийсь Канадець українського походження у третьому поколінні такий приїжджає, отримує громадянство і вже не може повернутись додому бо 18-60 )
-
www.amazon.ca/dp/B0BMDRHTFS/ref=twister_B0CGWR393K?_encoding=UTF8&th=1 не знаю за пилюку, але є зручна відкидашка-підставка яка відкидається і підставляє )
-
Дуже багато болот поміж Україною і ними - не достати :(
-
Цей документальний фільм про проблеми мовного питання в Україні завірусився в твіттері, через фрагмент, на початку, де російськомовний києвлянин розповідав як пиздив всіх, хто розмовляє українською. youtu.be/rDErIyEQFGM?si=sb2nYtNw9USo1p9Y
-
Вітаю.Поділіться будь ласка досвідом переліту до Канади з Європи з собакою 18 кг?З якої країни кращє летіти?що потрібно?і що робити по прильоту в Канаду?
-
подскажите, для апостиль.юа обязательно распечатывать заявки? либо можно заполнить и скинуть цифровые версии? я энивей им потом скидываю сканы
-
занятно что про них на Истории Украины не рассказывали
-
да, есть такое
-
Я им в Sejda все заполнила и подписала без распечаток. Все ок, получили документы уже
-
та ты ж постил уже это
-
Доброго дня.у кого є авто?є робота потрібно доставити людей.з точки А в точку Б.плачу гідно від 2000-10000$ за рейс.Маршрут 250-500 км.детальніше відповім у Л.С
-
А що, він зараз каже, що не казав цього?
-
Цікаво почитати закон
-
Це смішно, поки не доведеться плакати.
-
Ну да ладно, камон, всі ж повернуться, хто не захоче - того ТЦКшники особисто доставлять з Мальдів.
-
Раптово...
-
с США?
-
А якщо наприклад буде в Канаді війна?
-
Через Аляску зайдуть )
23 Jan 2023, 01:02
410687/637418
28 minutes ago