(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Или весь расчет на США?
-
А у Канады есть армия как таковая? И в каком она состоянии, если есть
-
Ну по перше, сюди ще треба допливсти. Враховуючи Канадські зими я можу тільки уявити яким треба бути ідіотом намагатись сюди пертись. Але якщо вже говорити про неможливе - яка вірогідність, що в Канадській армії вас кинуть в бій без підготовки, не дадуть спорядження, ваш командир буде до вас відноситись як до лайна, вимагати хабар щоб видати патрони, хабар щоб вас раненого евакуювати з поля бою, і що якщо з вами щось станеться - то ваша сім'я буде отримувати 25 баксів на місяць, і то, якщо пощастить?
-
ну тут не поспоришь конечно
-
Але якщо вже сюди дійде - то вже, скоріш за все, нікуди не буде бігти. Реально, чисто географічно, це тупо найбезпечніше місце на планеті, навіть краще ніж Австралія і Нова Зеландія - там море навколо і Китай недалеко, а тут на заході і півдні США, на півночі льодовитий океан і тисячі кілометрів розтягнутих комунікацій для потенційного нападника, які взимку просто передохнуть самі по собі, а на сході атлантика, де балом править США і НАТО.
-
а корумпированная Канада, да) но про паспорт согласен
-
Так есть отменять эту норму, что Украина не признает другие гражданства, то может и разрешат двойным гражданам выезжать.