(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю, не хочу втрачати можливість переїзду в Канаду, але поки що не готовий переїзжати із Німеччини. Підкажіть чи можна приїхати до 31 березня отримати ворк перміт на 3 роки і переїхати повністю пізніше, чи не втратится цей ворк перміт після від'їзду назад?
-
Ніхто точно не знає. Ніби не мав би, але як на то подивляться офіцери на кордоні потім - невідомо
-
не втратиться
-
проблеми можуть бути тільки в німеччині
-
www.youtube.com/watch?v=SGneXgcoLU4
-
усім привіт! зараз шукаю роботу, на посаду проектного менеджера/координатора проектів. Мій linkedIn www.linkedin.com/in/olha-kobzar-211548217/ буду вдячна за інфу або рекомендації, усім гарного дня!
-
Єдина проблема що AfD про русняві. А так було б непогано якби Німеччина прокинулась і стала дійсно для німців, викинули б увесь арабський непотріб.
-
які саме, типу податкове резиденство?
-
якщо отримуєш соц допомогу або твоя робоча віза базується на соц допомозі українцям
-
ти звучиш максимально як расист зараз
-
якщо по прильоту в Канаду отримати ворк перміт, пройти медогляд (насправді планую зробити це попередньо в європі), не робити СІН, не відкривати рахунки, не лутати гроші і оце все - ворк перміт же буде валідний після вильоту, але і для Канади я ще не податковий резидент, бо СІН не робив?
-
Інакше кажучи якщо ти зареєструвався на параграф24, то в аеропорту у німецького офіцера можуть бути питання Головне щоб при вильоті не анулювався цей статус
-
Сообщение конечно всрато написал, но действительно - зачем держать тех кто не контрибьютит в общество и только уровень преступности повышает?
-
Moscow, Russia
-
ну я так розумію претензія до того, що закон формулюється дуже дискримінаційно, а з цього все починається
-
питаю бо треба буде ще деякі справи закрити в старому світі, які швидше за все не встигну закрити до 31 березня. але хочу таки понаїхати в новий
-
і таке ще уточнення: якщо якісь грошові збереження будуть з собою на другий прильот, а не на перший, все одно норм можна буде задекларувати?
-
А ну тоді окей, чому б ні. І росіяни взагалі норм
-
В Харькове домофоны руснявые устанавливают, не знаю со старой закупки или со свежей правда 😄
-
Может сразу в срачивню форвард?
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago