(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
оо тапочек, класні сети рулив
-
Сидів думав як люди переїжджають по Канаді, схоже що uhaul монополіст і у них є 3 опції на прикладі Торонто - Калгарі. 1. Контейнер u-box який ти орендуєш, вони його привозять, грузиш і вони його забирають в те місто або на адресу або на свій склад (як я зрозумів), термін доставки 13 днів. ~ 1900 дол. 2. Трак ~ 2200 3. Причіп з контейнером ~ 800 дол (є дешевше). Тобто теоретично якщо їхати автівкою і є причіпне то можна взяти причіп і буде швидше і дешевше ніж контейнер.
-
Хз. Не слідкую. Знаю лише, що вона носить прізвище Анатолія Топольского, першого чоловіка
-
а что она фамилию не сменила обратно при разводе?
-
ну і якщо я подаюсь через лінкедин, то вони просять повне резюме?
-
ну я розписала останні 10 років, все інше - коротко. Просто я шукаю автоматизацію на Java, але можу і в python і C# і робот фреймворк. А це різні проекти в різні роки
-
а весь той досвід важливий для вакансії, куди подаєтесь? якщо ви колись налаштовували DHCP на freebsd 4.2, то зараз навряд чи це потрібно писати (хоча хотілось би) :)
-
чи для таких динозаврів як я можна і 4
-
а підкажіть як упихати 15 років досвіду на 1-2 сторінки, а то в мене шось мілким шрифтом вийшло 4
-
Постукав у дірект
-
маю Fido (купив 3 сімки в аеропорту) стикнувся з проблемою: 1) мовчки заблочили ТГ акаунт, зареганий на цей номер. назавжди 2) Лінкедін не приймає цей номер як реальний, для верифікації особи (пише ваш номер віртуальний, гуляйте. Схоже, це є і причиною пункта №1) P.S. досвід в Альберті, соррі що не дочитався і вліз не туди. Але оператор Fido)
-
Дякую за відповіді, вже надибали RBC
-
Синема был ещё тот веселый притон :)))
-
Есть, хорошая которая может катиться по солнцу (по часовой стрелке) и стандартная против солнца для сил зла 😁
-
Пишуть що за кожен день дають 50 дол кешбеку
-
Я б на твоєму місці купив будинок на колесах запіжував його по максимум і зробив би з цього подорож, пригоду.
-
Де, що за план?
-
Американьский биток це в першу чергу машина зроблена для північної америки і тому її можна ввезти та поставити на облік
-
Ше одне, коли я переїжджав, то в найближчі дати всі U-haul були забування, так шо якшо шо - бувай +1місяць наперед. З мого досвіду
-
У тебе так багато речей?
23 Jan 2023, 01:02
410966/634715
2 minutes ago