(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дико і природа гарна )
-
А шо там?
-
Доброго ранку! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 26-27 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
not yet
-
Всем привет, меня зовут Вячеслав и живу в North York, Toronto. Переехал вот вот недавно и ищу работу в букипинге/аккаунтинге, любую позицию, можно и ремонт, чтобы набраться опыта. Владею QuickBooks and Sage 50 и основы бухгалтерии тоже есть. Работал в корпорациях Польши И Чехии последняя Phillip Morris international. Буду рад новым знакомствам и помощи в поиске работы ;) www.linkedin.com/in/viacheslav-pak
-
Можливо є сенс зробити 3-4 різних резюме під окрему позицію, а не змішувати все разом?
-
У ВАТ офіс в Квебек, я раніше там працювала, якщо знайдете позицію, можу зареферити
-
Так PMI має тут офіси, спробуйте до них назад або до конкурентів, вони тут теж представлені і в них є часта практика брати людей в різних локаціях на різні ринки (з Канади зможете працювати на Польщу, наприклад)
-
Я взагалі хз чи це правда, бо епл же типу з рашки звалила, чи не повністю?
-
Правда, було вже і не раз, глянь дату
-
Треба було ігнорувати рішення судів, як це русня робе
-
а що за ват? не могу найти в интернете
-
На польшу работать в канаде, я голодомор собі зроблю, зп в польше как кот наплакал
-
Та я и так жду результаты интерншип туда) Но есть но даже там канадский опыт плюс в канаже американские стандарты, уже разговаривал с HR с внутреннего тимса
-
Ну норм, занесли ворогу лярд а ми поржали
-
Ну да, я и сейчас там числюсь, в польше на позицию мне предложили Junior Kontroller Order to Cash department 2000CAD якщо в долари перерахувати, це в польші А оскільки ПМІ в польші це ХАБ цілий у регіоні то вони охоче до себе приймають, тому що різні ринки криють А в канаді тільки ринку канади працюють
-
Може буде якийсь коментар, бо журналісти кинули запит в US Treasury
-
JTI Japan Tobacco International
-
British American tobacco
-
In order to pay fines imposed by the Russian government, US companies must seek permission from the US Treasury’s Office of Foreign Assets Control, the body that enforces trade controls.
23 Jan 2023, 01:02
411327/635721
4 minutes ago