(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За моїми спостереженнями є ті кому Канада подобається з першого дня, а є такі як я кому треба просто звикнути, ну і ще є ті кому вона не подобається звісно ніяк і ніколи)
-
на одну сторінку не влізе ніяк, там на півсторінки тільки скіли
-
в мене те саме)
-
Все возможно, в принципе)
-
«Буде єдина проблема куди дівати гори кешу», з якого це фільму, не можу згадати
-
чи це говнокод - хз. костиль - 100%
-
іфочку поставити і захаркодити щось
-
Хак в плане наговнокодить?
-
це не хотфікс і прод не горить, бо інакше відповідь тривіальна
-
коли ви ревьюєте чийсь код в пр, що для вас буде знаком, що тут треба хак, або що тут хак не підійде, треба піднапрягтись і зробити нормальне інженерне рішення?
-
Я думаю что БС мне зайдет, я любитель природы
-
Вкратце - в долговременной перспективе хаки не рассматриваю вообще.
-
А когда юзать хак... ну если это временное решение и будет выпилено через неделю. Какой-нибудь АБ тест. Или опять же хак позволит временно иметь тот же эффект, что и неделя разработки. Потом эту неделю мы потратим, но уже легетимно запланировав время на фичу.
-
Можна зверху те що контакти і тд написати в одній стрічці наприклад і прибрати Soft skills строку, поля ще можна зменшити зліва права, ну і education прибрати той що на першій сторінці
-
Нормально когда 1. Переделка на нормально требует меньше 4 часов. Это средний time-to-merge небольшого тикета. 2. Хак затрагивает слишком много слоев приложения, которые никак не должны быть связаны, ломая код бейз консистенси. Инфраструктура и бизнес-логика допустим. Для этого есть уже придуманные слои АПИ (миддлвейр), которые и надо юзать.
-
А, згадав, Scarface(1983) На 2:13 youtu.be/IKSeofu_HdE?si=GT_5xKTMJ1blRIAm
-
якщо свій продукт, який потім ще підтримувати і розширювати, краще без хаків. зараз більше годин витратити - зекономити в 10 разів більше потім
-
коли роблю рев'ю я бачу свою задачу в тому щоб запропонувати краще на мою думку рішення, я б спробував зрозуміти чому автор вибрав зробити костиль, якщо не подумав - то буде радий що можна без костиля )
-
Спасибо Онлайн я видел Но я так понял что это не конечное число по налогам Оно может слегка отличаться
-
а причини хаку відомі/очевидні?
23 Jan 2023, 01:02
411634/636161
3 minutes ago