(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
были случаи обратного именно от своих соотечественников... это тема другого чата...
-
Так зараз надзвичайно легко
-
легко отримати канадський досвід з відкритим ворк пермітом, а пройти в оці вибірки по 500+ балів не дуже
-
Еххх, я заповнював пробну анкету до Канади в 1996 ) Відразу після здачі TOEFL на шось там 640 (звісно, тоді paper based, ото я розумний був, зараз так би не здав). Балів вистачало з головою, якщо вірно пам'ятаю, але не склалося хех.
-
Може автор просто не знає як краще. Або не виспався і не подумав, всяке буває.
-
Всім пишу, якщо бачу костиль. Якщо то термінова і тимчасова штука, то мені і так відпишуть. Тудушку в код, тікет в беклог.
-
Я це подивитися і офігів. Там пачка команд, половина з який - цілий скрипт на кожну. Вирішив далі не купатися туди.
-
Які ваші прогнози? Буде <500?
-
Часом я ще до початку вторгнення розумів, що потрапляти в окупацію до стада свиней не варто за будь яку ціну.
-
Жопа з обох боків.
-
🤯 в 96-му мене батьки тільки спланували
-
По загальному стріму думаю ніт
-
А я десь у 1996 батьків питала, чому б нам не переїхати в Канаду (моя сусідка їхала). Батьки відповіли: "Виростеш, переїжджай сама. А ми нікуди не збираємось." От виросла, переїхала. Навіть і не думала, що так життя складеться.
-
Не люблю робити те що я не розумію, принаймні на своєму рівні.
-
Ну тоді копі-паст всліпу та і все 😂
-
Я на інтеграційних тестах стільки хотфіксів не задеплоїв в прод, бо вони ламали більше ніж фіксили... 🙈
-
Кошмар, навіть якщо як хоббі? Бо мені це цікаво, але і візу TN колись хочеться
-
Розумію. Але чисто швидко спробувати якщо треба з мін зусиллями щоб перевірити кінцевий результат і потім спробувати підчистити.
-
Затестували What’s the Deal? разом з Edmonton Design Movement 😎 www.linkedin.com/posts/bakhmut_had-a-blast-group-testing-the-alpha-version-activity-7155764078815178752-urqj
-
Або можливо через multi-stage скопіювати ноду в dind
23 Jan 2023, 01:02
412162/641772
3 minutes ago