(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хтось переводив кошти з UK карти на Канадську? Які взагалі є варіанти для Monzo наприклад?
-
Как это сейчас часто случается
-
Чтоб не было «я проснулся безработным»
-
Ага. В теории можно, но толку не будет. Думаю, достаточно частая ситуация. Кстати, тут есть интересная практика в контракте указывать нотис период только для ТЕБЯ :) я провтыкал, в след раз буду того же требовать и от работодателя
-
До початку праці щонайменше два місяці і нотіс період 2 тижні здається. Грошей не відсипали. Я щиро вірю що немає сенсу в такому випадку доводити до суду.
-
Може ще рано
-
Хаха
-
Йой! Ві, в тобі русофобії всього 3% (все ще недостатньо)!
-
Ого! 我が名はレギオン, в тобі русофобії всього 2% (сьогодні недостатньо)!
-
Воу! Max, твій рівень русофобії: 5% (малувато, старайся і приходь ще)!
-
Есть вероятность, что могут засудить. По закону ты уже работаешь. Но никто не будет этим заниматься, если они тебе денег не отсыпали еще.
-
Alex, ти справжній русофоб, аж на 185%. Оце добре 🤙
-
Может все уже видели этот канал, но я все же кину, давно смотрю и много интересного оказывается youtu.be/UWEJJIRnn48 Они там еще петицию создали, подписывайте petition.president.gov.ua/petition/165654
-
Дуже дякую!
-
Ми юзали без проблем десь перший місяць, поки не отримали кредитку
-
Це контекст певно треба. Запостили відео, де укр військові танцюють. І там в коментах з'явились taxpayers, які вважають, що значить війна не справжня й все таке. Потім багато тролінгу на цю тему з'явилось в тві
-
ага, супер, дякую вам, буду їх пушити
-
Там про ось це, та то як це зробити
-
це схоже просто не мій день 🙃
-
Ость тут почитайте otc-cta.gc.ca/eng/publication/flight-delays-and-cancellations-a-guide#compensation
23 Jan 2023, 01:02
41294/634452
19 minutes ago