(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
для ворк перміту має бути лист відповідний з категорією куает, наскільки я знаю. а дружина має право подаватись на воркперміт вже з канади онлайн. він теж буде дещо платний і його чекати до 5 місяців. але попросити можна, так, думав про це.
-
Узбагойтесь. В чате зашла речь про сборки компов на которых можно играть, я скинул свою. Я ее собирал, не ориентируясь на чьи-то представления каким должен быть игровой комп. Тем более мне не интересны чьи-то оценки)) Ну и по идее, комбинация дорогой cpu, много оперативки, средняя видеокарта должна разумным людям что-то говорить о предпочтениях автора. И что они например не про "самая последняя AAA-игра на ультра в 4к и 240 фпс". Впрочем, я понимаю что вам тут срач интересней, а не обсуждать что-то конструктивно 😂
-
Ну я думаю якщо попросити ворк перміт і його дадуть то чому ж страховку не дадуть, просто при отриманні ворк перміту треба наголосити що ви родина куаетівців, тим більш якщо ви разом будете подаватись на ворк перміт. Там офіцеру якщо нормально пояснити то все має бути норм, якщо не відмовлять то життя буде набагато легше ж, ну а якщо відмовлять то бити ж не будуть)
-
Рабочие места!
-
супер, дякую, подивимось
-
Ну это письмо вроде не спрашивают даже. Кто-то писал что даже не печатал и всё было ок...
-
Так правильно, ти кинув в тред про ігри конфіг. Аргумент в стилі "для умних людей далжно чтота гаварить" це фігня, бо по контексту розмови вгадувати твої переференси не треба(бо контекст про геймінг сетап) Звідси і дойоб до ігрового сетапу який має оверкіл по оперативці, процу, кулєру і такій собі відюхі для 4к монітора