(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
оці юзав в різні часи github.com/Soroosh-N/us_visa_scheduler github.com/uxDaniel/visa_rescheduler
-
Сложный или нет но его надо знать, причем если говорить как многие индусы или китайцы в Канаде то с работой и особенно интеграцией будет сложно
-
В мене в тих, кого особисто знаю із із сел, історія із багатьма знайомими, що воюють або вже загинули, достатньо поширена. Може така бульбашка, але може й є деякі тенденції. Хоча може і по контракту пішли, краще ніж 3к грн в місяць 🤷♂️
-
Получается такой себе анклав Бангладеш, Китая и ид
-
Вообще я считаю что такого быть не должно это плохая интеграция
-
це вам не Канада, де сервіс надають бангладеші, яких хер поймеш якось був в Роджерс, і прийшов білий чувак, судячи з всього канадієць. Він не зміг зрозуміти індуса і тупо пішов злий як чорт в німеччині така тема не прокатить, ну хіба що не зайти в специфічний квартал
-
И если не Берлин то кроме хохдойч для общения с соседями надо учить местный диалект
-
Я згоден що там більше мобілізують, як і в рашці по селах, але не тільки тому села порожні...
-
А кто-то собирает 550 балов )
-
Я спросил на парковке где вход в тц китаец ответил что не говорит на английском
-
Знаєте, кажуть, що всі люди знаходять в інших те, що бачать в собі. І привозять в кожну країну себе. Я особисто знайшов хороших та близьких друзів і в Європі, і в Канаді, і в ОАЕ і є ще пару друзів, яких я взагалі ніколи в житті не бачив, поки що. Все залежить особисто від людини, на мою думку.
-
И все отдельно друг от друга