(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це якщо вам зради від мене мало, то ось вам зрада від русофоба вищої категорії. Це до тих, хто каже що я маячню несу і треба допомога і мобілізація. Треба щось змінювати! Бо якщо нічого не змінити (а воно все до того йде) ніяка західна допомога не допоможе.
-
граю Cyberpunk по другому колу з доповненням, потім планую пройти РДР2 який закинув, а потім може Сталкер вийде можно глянуть...
-
Всм, это ж не вкид перепутал сообщения
-
Всім привіт! Здається кімната в таунахусі з приватною ванною, заїзд asap. CAD1400 якщо одна людина, CAD1600 якщо двоє. Utilities оплачуються додатково. Контракт 12 місяців. район Етобіко, 10хв до метро на автобусі. Світла та простора кімната. Без меблів. Вікно виходить надвір, шуму нема. Тихий та приємний нейберхуд. Кухня та вітальня – спільні зони, в наявності пральна машина, за попитом - не по годинам. Поряд супермаркети, кафе, відділення банків та кінотеатр. Гарна транспортна розв'язка. Зацікавленим писати в особисті. Усім гарного дня 🙏
-
Показалось ты реплайнул на сообщение про Техас, сори)
-
а в wealthsimple не можна депозитнути USD?
-
Ви робите депозит в юсд, це безкоштовно. Якщо обмін то вони беруть за конвертацію, звісно
-
Ну я поповнювала, через пад Коли бабло заходить то вони рахують скільки це в кадах на момент депозиту по їхньому курсу, і ця сума йде в ррсп. Залишки юсд можуть бути на рахунку, за це комісії нема. Ну і коли ви купуєте, то комісія за покупку в валюті рахунку Якщо хочеш можу перепитати в сапорту чи точно можна зараз і як саме працює 🥰 Щоб посилатися на відповідь сапорту
-
ВЕЛИЧЕЗНИЙ ЗБІР НА НІЧНИЙ ЖАХ ДЛЯ РОСІЯН! Мета – 100 мільйонів гривень. Разом із Стерненко маємо закупити 2300+ тепловізійних FPV. Вони будуть досить швидко, одразу поїдуть на фронт. Наші дрони вже створили росіянам великі проблеми у світлу пору доби. У них ускладнилась логістика, а це ротації, підвози БК, провізії та засобів обігріву. Тому їм доводиться все це робити вночі. Ми хочемо забезпечити низку підрозділів товстими і ДУЖЕ товстими дронами із тепловізійними камерами. Росіяни будуть страждати, вмирати від холоду та голоду, у них буде зупинятись логістика. З урахуванням морозів, а потім болота на дорогах, ці удари будуть ДУЖЕ відчутними. Монобанка send.monobank.ua/jar/2Rpb8KDXeU Карта банки 5375411214214053 Приват 5168745030910761 PayPal - [email protected]