(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
до речі цікаво звідки пішло це, що все в заявці на пр повинно співпадати з куаетом я як замовляв собі GCMS notes, то в них нічого не було від куает заявки (здається тільки кримінал питання, але й то не факт). в куает я писав self employed на весь свій досвід і навіть не вказував назви компаній, на пр написав назви і не ставив галочку self employed, пр отримав. мій друг на куает випадково поставив, що в нього дитина в майбутньому народилася і візу отримав всеодно. звичайно не імміграційна порада, але імхо сумніваюсь, що є якийсь зв'язок з куаетом
-
Я в секції "країни де ви жили більше 6 місяців" поставив країну, де жив 4 місяці і дати такі, що вказують на 4 місяці 🤦♂️
-
На одних виртуалках не вывезешь
-
Мне кажется у до мало другого функционала, или я что-то упускаю
-
Маю знайомого, якому реджектнули ПР аплікацію, бо в анкеті перепутали роки, в які людина ще десь жила закордоном до Канади. Реджектнули з вердиктом місрепрезентейшн. Тому, якшо ви свідомо вводите іншу інфу... то ж самі створюєте собі ризик проблем. Яка імовірність таких проблем - без поняття...
-
До речі, дуже рекомендую mortal shell - інді компанія, доволі лайтовий соулслайк, короткий та не дуже складний, але дуууууже красивий і атмосферний