(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
t.me/enhydramemes/19207
-
Окей, нахрюк, дякую
-
Нет
-
Техас вже в стані війни чи що?
-
Даже не нарушу ниче выходит
-
То есть можно просто перейти и сказать что хочу убежище? Кек
-
ніхєра собі
-
Тоже про это весь день думаю
-
це ж очевидно як божий день, розділяй та властвуй
-
Про скорочення: «Я сидів і періодично дивився, чи не забрали у мене доступ до однієї з внутрішніх систем» Коли я влаштовувався до Zoom у кінці серпня 2022 року, люди були в передчутті, що скоро буде щось погане, але компанії ще не почали різати бюджети та за інерцією продовжували добирати спеціалістів. За п’ять місяців скорочення докотились і до Zoom. Хоча компанія до останнього пручалася, нам казали: «Дивіться, Microsoft скорочує, Amazon скорочує, але це не наша політика. Шлях компанії — триматися наших людей». А потім усіх зібрали й оголосили: «Нам довелося ухвалити складне рішення скоротити частину людей». З того, що я побачив — скорочували абсолютно з усіх департаментів, з усіх команд. Компанія озвучила, що не було чіткої ознаки, за якою це робили. Ми намагалися простежити логіку, але не змогли.
-
їба вже майже 400к
-
Пока ФБР его не закрыла
-
7️⃣0️⃣2️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 26 січня 2024 року ❗ Протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 19 авіаційних ударів, здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 🔹 В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак ворога біля Синьківки, Табаївки Харківської області та Стельмахівки Луганської області. 🔹 На Лиманському напрямку українські воїни відбили 5 атак окупантів в районах населених пунктів Терни, Торське Донецької області та ще 2 атаки поблизу Макіївки Луганської області. 🔹 На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 8 атак противника неподалік Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. 🔹 В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 6 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Степове, Авдіївка та ще 10 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області. 🔹 На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати ворога неподалік Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 25 атак. 🔹 На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак окупантів південно-східніше Водяного, Золотої Ниви та західніше Старомайорського Донецької області. 🔹 На Запорізькому напрямку українські оборонці відбили 3 атаки ворога південно-східніше Роботиного Запорізької області. 🔹 В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Протягом минулої доби противник здійснив 6 безуспішних штурмів позицій українських військ. ⚔️ Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. 🔥 Протягом минулої доби підрозділами ракетних військ завдано ударів по 3 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та ще по 1 важливій цілі противника. 🇺🇦 Підтримуйте Збройні Сили України! Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 26.01.24 👇
-
Враховуючи, що Техас їх всіх почав відправляти в бік НЙ, так що навіть там вже не хочуть їх приймати Але позиція демократів типу така, що ми вільна і відкрита країна для імігрантів. Типу в унісон з тими, хто кричить "No one could be illegal on a stolen land" Але ж більшість з них не голосують, тож я сам не розумію в чому проблема
-
(зайди з телефону)
-
нема чого тобі знати зарплати інших інженерів)
-
trakt.tv/users/gwynbleidd_
-
> Читав статтю, побачив лінк на levels.xyz > автоматично набрав посилання на робочому ноуті > Фаєрвол компанії заблокував 😁
-
без приколів і предвзятості цікаво: чому федеральний уряд США так не хоче вирішувати цю проблему? виглядає як наплив нелегалів до ЄС, тільки ж в США запит населення на протидію цьому ну явно дуже високий. ніби ж як Байдену навпаки вигідно вирішити проблему перед виборами, ніт?
-
Русня традиційно аж сциться від щастя з техасу
23 Jan 2023, 01:02
414275/645592
about 3 hours ago