(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
податки платяться з доходу, а не за зняття
-
www.wealthsimple.com/en-ca/tax
-
якщо ви отримали дохід після того як стали канадським резидентов (скоріше за все після того як прилитіли в Канаду) - потрібно це в вказати у деклараціі і заплатити податок (якщо потрібно)
-
не моніторить
-
Привіт всім 😎💪 (Фото одного з моїх клієнтів, підтвердження кожного з моїх результатів є у відео і нашій роботі - бо часто кажуть, що різні люди 😉) Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Привіт всім 😎💪 (Фото одного з моїх клієнтів, підтвердження кожного з моїх результатів є у відео і нашій роботі - бо часто кажуть, що різні люди 😉) Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
нещодавно на мінфіні був розбір повних провалів моно Польща та моно Англія. причина успіху моно в Україні не технологічний прорив, а відсутність належної уваги податкової до переказів картка-картка та шалені 40+ відсотків річних на кредити, що дозволяло їх видавати всім підряд попри ризики. технології тут фактично ні до чого
-
minfin.com.ua/ua/2023/11/30/116976997/ основной анализ в комментариях