(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А якщо це зарплата зароблена ДО в’їзду в Канаду. Я не пойму ми влетіли 4 березня 2023. Якщо я 10 березня 2023 будучи тут отримала зарплату за лютий. То це вже канадський дохід чи ні? Чи пофіг який все одно податок платити
-
О, ну це вже серйозніше
-
Але це не точно
-
Ще в ПР можуть відмовити здається
-
Я вчора гуглила що буде якщо канадська податкова обнаружить незадекларований дохід. Гугл пише що буде штраф 5-10% від незадекларованої суми. І все???? Я думала за таке сажають чи ще шось. Просто штраф?
-
третий месяц в канаде и в поисках работы
-
как тут вообще работу найти? это вообще возможно?
-
Всем привет, подскажите пожалуйста что делать как работу найти, в воркбс ходил, от них толку нету, в линкединах индидах резюме разослал более 1к раз, обходил все вокруг и в городе, везде или отказ или посылают в онлайн подавать где получаю отказ, а работа нужна платить за аренду еду., живу в г.Ванкувер
-
Доброго дня цікавить таке питання що світить тут мануальному тестувальнику І автоматичному
-
Можливо тому до мене доколупувались
-
Але я подавав інфу про те що на ФОП заходили гроші пасивами з проектів ще декілька місяців і я з них 5% вже сплатив в Україні і вони коротше за весь рік просили + виписки + переклади виписок
-
Разумеется, нельзя дискриминировать всех разом (я хорошо знаю, что такое дискриминация с 14 года) и нужно рассматривать каждого человека отдельно, но некоторые культуры и ценности просто несовместимы
-
взагалі - ні, не треба
-
Це було під соусом "а давайте ви нам скажете а ми все норм порахуємо" "Нє ну ви скажіть це зараз, у вас є 30 днів"
-
І з ФОПу документи теж трясла(квитанції на 5%)
-
У меня такая же ситуация. Заехал в марте, после этого заходили деньги за январь и февраль расчет со старой работы. Т.к. сразу в марте устролся на работу, планирую декларировать только то что тут заработал
-
Закинь сюди резюме попроси щоб ревю зробили і шукай референси, роботу це не гарантує але хоча б співбесіду проведуть.
-
Те що і решті, може бути як у коменті вище
-
А сам ти як думаєш? Даю підказку: у Канаді досить непогана освіта (одна з найкращих😀)
-
99% даю что это Флорида😝 и по ответам, и по картинке
23 Jan 2023, 01:02
414994/645595
less than a minute ago