(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені вірити не треба, відкрий собі PISA та читай🤷♀️
-
Вітаю. Порадьте сайти з продажу авто.
-
Можливо через це
-
А коли буде англ квитанція і вони її приймуть то аж потім зарахують
-
Поки немає англ квитанції, то 5% сплачені в Україні вони не зараховують і потрібно доплатити?
-
А чого вони так зробили, є думки? Типу шо б забрати в тебе податки, бо може ти не сплатив в Україні, що б потім відправити їх в Україну ?
-
А вже потім прислали листа що переглянули доки і треба англ квитанція
-
Так в Торонто индусов полно, они себя не моют, не то что руки😂😂
-
Я столиці в школі вчила, а ти?😝 до чого тут університети, де я писала про них?
-
Ті кого я знаю - миють, та в рестіках стою завжди чекаю в туалеті, бо миють теж, мабуть бояться мене😝 Але ж, звісно я всіх не знаю, на відміну від тебе, тому хай буде, що ніхто руки не миє в Торонто)))
-
А ще кажуть що це в Україні обкрадають)
-
Але ці 5% не варті умовного питання при розгляді ПР щось типу "лєбовскі а де податки"
-
Ну в сша ж кращі університети все одно. У відео рандомна вибірка на вулиці, до чого тут якість універів. Ну і також освіта може бути хороша вузькопрофільна, але в інших сферах людина може зовсім нічого не знати
-
Без поняття)
-
В 5% вернуть назад?
-
привіт, хтось може знає прилетіла подруга, отримала ворк перміт, в якому не написано що їй треба пройти медичний огляд (в мене було написано) питання - чи треба їй його проходити? якщо ні, то як отримати охіп?
-
Переглянь в закріплених гайд яке резюме повинно бути
-
Ніхто не буде їх передавати в Україну...
-
Я тут багато чого «чую», але вже звикла на це не спиратися, бо у кожного свій погляд, можуть сидіти в найкращій школі та нити, а є ходять в якусь сільську та поють, що це супер і дитина щаслива і тп. Я за дані, за статистику
-
Я того і кажу, чого саме 5%. Ну бо типу, ти кажеш, я сплатив їх в Україні, а вони такі, докажи і на сплати 5%. Звідки вони взяли 5%? Що б якщо ти не сплатив їх Україні, туди передати?
23 Jan 2023, 01:02
415030/645592
about 4 hours ago