(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В 5% вернуть назад?
-
привіт, хтось може знає прилетіла подруга, отримала ворк перміт, в якому не написано що їй треба пройти медичний огляд (в мене було написано) питання - чи треба їй його проходити? якщо ні, то як отримати охіп?
-
Переглянь в закріплених гайд яке резюме повинно бути
-
Ніхто не буде їх передавати в Україну...
-
Я тут багато чого «чую», але вже звикла на це не спиратися, бо у кожного свій погляд, можуть сидіти в найкращій школі та нити, а є ходять в якусь сільську та поють, що це супер і дитина щаслива і тп. Я за дані, за статистику
-
Я того і кажу, чого саме 5%. Ну бо типу, ти кажеш, я сплатив їх в Україні, а вони такі, докажи і на сплати 5%. Звідки вони взяли 5%? Що б якщо ти не сплатив їх Україні, туди передати?
-
Або я щось не розумію про що ви
-
Чому більше?
-
И как в Канаде лучше?
-
Ну может те кто поднялся, или уже и не индус вовсе (чисто по крови) Те может быть и да А те кто прям индусы, то там жесть Я пока только двоих встречал нормальных
-
Вот і я про це. Мали б більше попросити заплатити
-
Ну просто все залежить від суми. Якщо заробив наче 20к, то CRA ще має доплачувати, як ніщему
-
Ну в ФОП 5% на дохід же
-
Я нагадую, що ми все ще в мемах і я звісно не можу казати про всіх. Просто і про освіту я тут чула від різних людей, в кого є діти (і про школи, і про універи). Звісно це не про всіх, але чула достатньо погано з різних локацій. Може таке співпадіння звісно, і вони не з Україною порівнювали
-
Я стосовно того, чого 5%. Ти наче резидент вже тут.
-
Они наверное тем плохо пахнущим и руки не подадут
-
Не несло. Но там топ менеджмент. Вообще они друг друга по кастам разделяют даже здесь, а нам они все «индусы». А это не так
-
Декларація подана, вони з неї вирахували ці 5%, тепер знову подивились на неї і хочуть пруфи 5% Через пів року після декларації
-
Хотя, хотя! Я была в гостях недавно у индийцев, уж не знаю, индусы ли они, но дом сверкает дай бог каждому, ванны с биде и тп
-
Там даже не надо, за километр несет🤪🔫
23 Jan 2023, 01:02
415044/645592
about 4 hours ago