(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мадяри і цигани щось сильно возбудились
-
🤯 Ми готові пожертвувати членством Румунії в НАТО, щоб анексувати території України та Молдови, - заявив співголова ультраправої румунської партії AUR Клаудіу Тірзіу. «Ми не будемо по-справжньому суверенними доти, доки не реінтегруємо румунську державу в її природних кордонах. Південна Бессарабія, Північна Буковина, Земля Герца (територія у складі Чернівецької області), Закарпаття - все, що було і є частиною румунської нації, має повернутися до меж кордонів однієї і тієї ж держави», - заявив Тирзіу.
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка, скільки спонсор має отримувати в рік, щоб прийняти двох людей по програмі ю4ю? Бо пам’ятаю що було десь 30к на одну людину, а зараз дивлюсь і здається як щось змінили.
-
Онет(
-
Можливо потрібний SEO спеціаліст в команду?
-
угорщина могла просто домовилась з рашкою забрати Закарпаття в обмін на саботування всіх ініціатив в користь України в ЄС і НАТО
-
Я думаю так і є. Як каже Путін всєх пєрєіграл, обманули дурачка на четирє кулачка
-
Цікавий факт. Інколи офіцери роблять помилку при знятті обмежень і видають овп на нові 3 роки. Частина людей намагається цим скористатись та активно подає запити
-
Так само обмане угрів, тільки вони ще про це не знають
-
Величезне дякую за інформацію!
-
Добрий вечір. Отримав “approve/passport request” по CUAET візі ще в грудні 2022, але так і не відправив паспорт на вклейку. Підкажіть будь ласка, якщо зараз відправити/занести паспорт на вклейку, чи можливо ще отримати візу? (можливо в когось є подібний досвід)
-
підкажіть, чи чіпляється податкова якщо переводиш свої гроші собі ж з України (тим же вайзом)? їм певно складно зрозуміти що то за гроші, який саме тут процес?
-
С Нидерландов?)
-
Так що нікого з NL нема? 😑
-
Не пам'ятаю, 80 чи 90 ну менше 100 точно
-
Там є легка програма для pr, стало цікаво як там жити, бо я ніколи не розглядав той напрямок
-
А ты уже туда собрался вместо Альберты?
-
Да можно ради ПРа съездить, а там уже хоть на какую провинцию ремоут работать
-
Погода там дрянь ну і вони як і всі пишуть що треба жити там і після пр 😁
-
Спасибо, подался 😀
23 Jan 2023, 01:02
415668/645592
about 3 hours ago