(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бля це ж мабуть гайки об'єктиву, вона ж його впустила вкінці 🥲
-
тортики на заказ 35-40+ баксов за кг.
-
В Торонто солнышко выходит хоть? Серое все такое
-
Дружина спекла торт, пригостили сусіда то він тепер задовбує що нам треба кондитерську відкрити що це так просто і бабки не проблема типу тут легко фінансування отримати, а я дуже в цьому сумніваюсь та і працювати в колитерській це не те ж саме що кнопочки місцями рухати 😁
-
блять одесский движ чисто
-
🤦♀️ В 9 троллейбусе женщина думала, что её наушники подключены и включила на всю громкость российский гимн: охуели все ⚓️ Хуевая Одесса | Ютуб Твиттер | Прислать новость
-
www.instagram.com/reel/C2c5QxSOAch/?igsh=MWdlbGwwMmZ1aDF2ZA==
-
Я надеюсь ему тоже намазали?
-
и выложил. должны были все звезды сойтись и они сошлись.
-
мегамозг снял как мегамозг делает херню
-
Без шуток. После получения ПР выход из айтишки и открытие небольшого бизнеса на перспективу может быть лучшим вариантом.
-
Мені пахлаву привозять, дуже смачно і дешево, аж цікаво скільки вони на тому заробляють. 6шт за 10кад, і свіжіше й краще за торонтівське Мадо
-
Дай ссилку. Почитаю історію успіху
-
Бачив в інсті дівчину то вона працює в кондитерській і паралельно робить на замовлення вдома, і пр і гроші)
-
Отримаю ПР, відкрию свою кондитерську
-
Саме це я і маю на увазі
-
paris baguette тут пекут вкусно. и отдашь 25 баксов на одного.
-
Та звісно, але не факт що дружині б зайшло займатись кондитеркою професійно бо це ніфіга не легко, а якщо мати кафе то це треба рано вставати. Є в Торонто круасани, то вони шукали кондитера, робочий день з 4 ранку 🙈
-
Відкрити своє це пів справи. Як потім тут залишитись після трьох років? Я почитав рекваєрменти на інвестмен візу так там не кожен зі своїм кафе чи кексами на дому пройде
-
в канаде торт это бисквит и куча намазки со съедобным пластиком. у нас другой подход и стоить оно должно 50-70.
23 Jan 2023, 01:02
415877/646044
about 4 hours ago