(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по ощущениям просто больше платишь за карту. кешбек дает тебе 300 баксов на неделю еды купить. конечно, 300 баксов есть 300 баксов, но все таки
-
нае ... обман какой-то :)
-
= 360 річний кешбек при вартості executive +60 баксів = 300 економія
-
500 баксів раз на 10-12 днів плюс мінус
-
если постоянно в костко закупаться, можно что-то накэшбечить за год
-
^ Вона існує лише на папері, якщо що)
-
Кристально ясна англійська, indeed 😅
-
Дякую за корисну інформацію! Правда я щось не певна стосовно не платити податки за українські доходи якщо ти знаходишся в Канаді менше 183 днів. Там наче вказано, що можна не платити їх якщо людина не встигла встановити significant residential ties, серед яких є чоловік/дружина або dependants в Канаді і там не прописано, що вони мають бути канадцями, просто членами вашої родини.Тобто, з цього документу виходить, що якщо приїхав з родиною, то потрібно платити податки з першого дня. Виправте мене, будь ласка, якщо я щось не так зрозуміла
-
Треба читати, чи в вас дозволено sublease. Тобто, щоб ви найшли когось на своє місце. Якшо так - то шукайте. Якшо ні - то тільки надія, шо домовитеся з власником. Інакше по контракту ви маєте жити і платити рік...
-
Блін. Дійсно неясно. Просто чоловіку знайомі сказали, що вони в тому році не платили (і не декларували укр доходи) бо були тут менше 183 днів
-
Тому тут так неохоче здають тільки прибувшим. Вони ж можуть звалити додому і перестати платити, фіг їх найдеш закордоном, а контракт про орендуна рік існує...
-
через 18 місяців на вп, коли захочете оформити child benefits все одно спитають всі доходи всюди. Мене питали вроді все і за календарний рік ДО ПРИЇЗДУ в Канаду і за рік, коли приїхав.
-
Мені було цікаво зрозуміти, який тип контракту в Канаді. Наприклад, в ЄС якщо контракт на X років, то мінімум треба буде оплатити по такому X/3. Тому є контракти на 3, 5 років і т.д. Тут бачу, що більшість на рік, тому стало цікаво, як це працю
-
Яка найобка? Платиш 120 на рік замість 60, чистими економиш 300 - все дуже прозоро До того ж мене проапгрейдили за +30 баксів (замість +60), плюс дали 20 баксів ваучер на костко онлайн, тому апгрейд фактично мені коштував 10 баксів Очевидно, що це робиться для того, щоб promote spending та прив'язати до себе ще більше - але ми й так регулярні клієнти і міняти це не збираємось, тому для нас це має прямий сенс
-
Є такий шанс, в IBM наприклад пишуть політкоректно, you are not eligible for the position if you were born
-
Вітаю! А для чого/кого потрібно подавати такі листи підтвердження?
-
Я купила executive за 120, мені 150 повернули на картку(акція) і я ще купила покришки дешевше на 300(тільки для executive) Тому в мене навіть без кешбеку вигідно)
-
Такс. А в мене костко екзекютів мембершіп, але нема кредитки костко. Де мій кешбек?
-
У нас дві людини в сім'ї, майже завжди їмо вдома домашнє. Поки що в Superstore вигідніше за все було, але ми в Costco не були
-
на відміну від кешбеку cibc costco mastercard, який за бажанням можна забрати кешем на касі
23 Jan 2023, 01:02
416061/644954
12 minutes ago