(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кек, неплохое направление закладывают
-
Боюсь предположить, какие еще места остались у народа, чтобы спрятать паспорт и не получить дополнительно за оскорбление государственной символики
-
Хлопці, оця історія шо заїхати в Канаду отримати ворк перміт до 31 березня, там проблеми тільки із Німеччиною були. Чи фіксеться це тим шо в тебе 2 паспорти? В один ставиш канадській ворк перміт а в іншому 24 параграф?
-
Казалось бы, причем здесь рашка
-
Orban and the spirit of Hungarians
-
А хтось знає, де можна арендувати апартмент вже з меблями окрім airbnb? А то 90%+ пропозицій без наче
-
Та мне и тут хватает
-
А в Калгари бы на еду хватало еще😀
-
Це був мій перший варіант, він не підходить людям🤷♀️ я кажу як можна, далі їх справа
-
Ребята, кто подавался на ПР, вы прикрепляли дополнительно оригинал документа а файл, если в переводе была прикреплена копия?
-
ну воно так і буде, мебльованих варіантів дуже мало. Ми на фб маркетплейсі найшли мебльованих, але там десь так і було на один мебльований - 9 без меблів
-
Торонто сила
-
Ну как глушь, хоккейная команда Winnipeg Jets не зря же так называется)) Юкон👌
-
Терміново треба ставати фулстеком 🥲
-
как же хорошо что я выехал, жесть
-
Це які, наприклад?
-
How much?
-
Навіть якщо це так, чому не можна зробити це офіційно? А якщо це фейк, чому відразу не виходить заперечення цим новинам?
-
Чому такі вкиди робляться?
-
Як же зараз всім каналам захотілось хайпа, але не тягайте скрін людини яка постить постійну маячню)
23 Jan 2023, 01:02
416407/639909
8 minutes ago