(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я доречі не знаю чи воно ще живе, останній раз фотку в вконтакті бачив кілька літ тому назад
-
Мій однокласник воює проти Україні з 2014 року зі своїм батьком, що ж майже 100 відсотків так і є)
-
Сподіваюсь цей мастер зміг втікти
-
Є вірогідність що хтось з них зараз воює проти нас
-
Точно, Юзівка перша назва
-
Дім Юза
-
Білше б сенсу було але то таке, оффтопіть люблю
-
Я взагалі не розумію чого це ісконно руська земля, бо як на мене то хай той деенер вже став би ДжонсонюкЛендом)
-
Так, читала про Донецьк
-
Та зробили той регіон доільним Поставили кучу хім заводів , навіть були дослідження про зріст онкозахворювань після них. Тож я не дуже засмучуюсь коли якийсь з них під ракетами. Сподіваюсь тільки що не будуть відбудовувати
-
Ви знали що взагалі ці міста побудували заможні люди з Великої Британії? Я точно не згадаю деталей, але то всьо був не совок на початку
-
Зате я з 5 років обходив шприци) Але дітей би я там не ростив 😅 А в Бердянську та Донецьку залюбки
-
В Маріуполі екологія була прям дуже погана нажаль, у нас багато раку було у старих людей. А ще СНІД та наркомани. Якщо не помиляюсь то найвищій рівень по сніду в Україні був
-
О це точно, набагато крутіший за Маріуполь як на мене) Місцями на Київ схожий
-
Донецьк також був крутим
-
Бердянськ крутий, обожнював там бувати, аквапарк, морько) На все літо одного разу заїхав то вернувся додому чорним
-
От екологія там сумна Але все можна виправити
-
Каже найкраще місто в світі
-
з палками на конях)
-
В мене знайомий фанат свого Бердянську
23 Jan 2023, 01:02
41664/641358
7 minutes ago