(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Bridging the generational gap huh
-
(але не обов'язково)
-
дали от момента въезда 3 года
-
@andriiblake пришли по бабушке нашей сообщение, вп продлили до 2026 июня
-
Короче, как делал я для бабушки: Дано, бабушка 82 года, естественно она не работает, но так как изначально просили вп и тд в заявке - его и выдали в аэропорту. Летела она с серым заграном Германии сюда, действовал он год, следовательно вп тоже дали на год. Тут уже жена слетала в Эдмонтон, сделала ей загран наш. Потом, получив загран - подались на продление вп. Изначально, почти сразу, пришел WP Extension, до июня 2024. Сегодня вот прислали данные нового вп и сообщение, что его отправили почтой. Из доков которые я подавал - форму на себя как представителя, мед экзамен, старый вп, скан старого паспорта, скан нового (загран), LOE и в нём 2 момента: 1 - Я не плачу за вп и тд потому что post CUAET measures 2 - Что конкретно нужно сделать, а именно вп на 3 года как всем по CUAET, с обьяснением почему не было паспорта, почему старый, номера заявок прошлых и тд. Максимально коротко и по делу короче.
-
Из ресурсов - сайт Канады, их инструкции, требования и тд.
-
С тещей :)
-
Hey Edmonton! Come watch Top 20 companies of the Startup TNT Life Sciences Investment Summit at API office downtown: www.eventbrite.ca/e/accelerate-your-success-scaling-healthcare-technology-businesses-tickets-776617392527
-
Пока нет, до гражданства ещё дожить надо :)
-
Увага🚨Шановні власники бізнесів‼️ Red flags які Ви можливо спостерігали в роботі свого SMM спеціаліста (або маркетинг команди): 🚩 Ви не отримуєте звітність по метрикам і не маєте можливості відслідкувати якість і ефективність. 🚩 Хаотичні дії і прийняття рішень не на основі даних, а на основі припущень. 🚩 Відсутність детального аналізу конкурентів та цільової аудиторії на початку і впродовж своєї роботи. 🚩 Контент знімається майже день в день, немає довгострокових планів. 🚩 Субʼєктивність і створення контенту «як подобається», а не для потреб бізнесу та аудиторії (найнебезпечніший пункт). Якщо у Вас не спостерігається жодний з перерахованих параметрів: щиро вітаю і бажаю процвітання Вашому бізнесу! Якщо все ж таки впізнаєте роботу свого SMM ⤵️ Мене звуть Катерина, я маркетинговий консультант і кризовий менеджер з 5+ роками досвіду. Пропоную послуги незалежного аудиту, покращення ефективності і кваліфікації Вашої команди. Ви отримаєте: 📊 Аудит (незалежна оцінка поточного стану соц мереж, ефективності реклами, а також оцінка кваліфікації SMM, таргетолога, та інших членів маркетингової команди). 📚 Навчання і контроль спеціалістів, підготовка максимально ефективних і бізнес-орієнтованих членів команди (або ідентифікую, що людина не хоче вчитись, а просто отримувати зарплату і саботувати успіх Вашого бізнесу). 💸 Ніяких хаотичних і неконтрольованих дій в маркетингу і зливу бюджету. 📈 Налаштовані процеси, більш оптимізований, стратегічний і систематизований маркетинг. 💡Свіжі ідеї та рекомендації для розвитку бізнесу. ✅ Підтримка та регулярний чек-ап Вашої команди навіть після нашого співробітництва. Це типічні запити бізнесів, з якими я працюю. Пишіть мені в телеграм і я безкоштовно проконсультую індивідуально по Вашій ситуації. 🤝 Дякую за приділений час!