(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В тій самій чехії між айті та роботягою різниця в зп чистими на руки х3 легко взагалі
-
А не роблять таке де інде… до цього процесу тре різні спеціалісти з документами котрих в сраці світа не знайдеш
-
А в європі де б ти не був, огого роботяга не стане
-
Ну в онтаріо то таке, а от якби він ті самі шасі робив десь далеко то був би огого
-
А механіку треба бути топчіком на ці гроші
-
Середнім же, не топчік за 100500
-
Ну і айтівець попотів щоб стати айтівцем
-
В тих перевіряльників мабуть і бонусів більше. Все таки не дуже безпечна для здоров'я робота, постійно шум і вихлопи
-
Середній ацтцвець вже 100+, а тут треба попотіти щоб вийти на таку ЗП
-
Цифри кажуть що 100к в рік до податків середній заробить і впреться
-
Так це клікбейт, в кінці він каже що рофлив і нікуди не переїжджає
-
Так і є, тому роботяга на новому приусі гібридному мене тільки тішить. До цього 15 років на заводі як чорт працював і назбирав на цілу Октавію…
-
Я житель сільської провінції помітила, що місцеві тут часто "шукають себе" в 30+, в депресії, а для поганих робіт не створені. Так шо імігранти Канаді дійсно потрібні, як і цим провінціям
-
biz.censor.net/news/3470598/kabmin_shvalyv_doopratsovanyyi_zakonoproyekt_pro_posylennya_mobilizatsiyi
-
Спробуйте паби, я там познайомилася з купою людей: починаючи від барменів, закінчуючи відвідувачами 😂
-
І ти такий сидиш зі своїм англійським…. Мало того що не дуже розумієш або чуєш що говорять (бо в барах дуже гучно музика грає), так ще і не можеш сказати якусь банальну фразу котру ти собі в голові надумав а перекласти не зміг швидко до кінця…
-
Универы в США кек www.reddit.com/r/StudentLoans/comments/1aeb0af/300k_in_student_loan_debt/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
Тоді спочатку англійську підтягнути, а потім в паб на практику 🤓
-
Дешевше, але не безкоштовні
-
Если ты канадец/с ПРом то тыщ за 30-35 бакалавр будет
23 Jan 2023, 01:02
417128/641182
22 minutes ago