(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
да, суммируется но где-то (не помню где) для пнп или сес есть требования как раз без гепов, иначе "миша все хуйня, давай по новой(с)" в пятницу уволился - в пнд на новом месте уже
-
Гайз, питання. Для подачі на ПР сумується весь досвід роботи в Канаді? Якщо я наприклад півроку попрацював в одній компанії, і потім перейшов в іншу, то це ж буде загальний досвід, чи воно якось обнуляється і треба рік на одній працювати? Якщо без гепів наприклад
-
Друзі, привіт! нашій волонтерській ініціативі дуже потрібні реакт чи реакт + нода розробники. Знаю що зі світлом жопа і робота в пріоритеті. Проте, може в когось є можливість підключитися до нас? Ми — Ментори в тилу. Платформа, де зібрані майже пів тисячі потужних експертів і власників компаній, які проводять професійні консультації, а отримані кошти донатять в ЗСУ. Вже зібрали більше 300 тис грн. Що потрібно робити: покращувати платформу і сервіс бронювання. Буду радий, якщо відгукнетеся. Бо проєкт крутий, проте загинається через те що нікому девелопити.
-
Машинобудівний завод на Вінниччині під час активної війни налагодив постачання до рф комплектуючих, які використовуються для ремонту військової техніки. Запчастини відправляли через посередників у Румунії, Туреччині та Казахстані. А гроші проводили через банківські рахунки країн ЄС. Так протягом 2022 року до рф експортували обладнання на понад 51 мільйон гривень. Офіс Генпрокурора
-
В 2014 было 60%, сейчас меньше 10%