(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там вроді бали рахуються за секцію. Є таке, шо пункт приносить стільки то балів, але є ше максимум, скільки можна набрати в секції. Напевно ви там вперлися в той максимум. Передивіться, як рахується та секція на офіційному сайті Канади. То як варіант
-
Поточні вибірки - це біль + біль
-
Ну там теж таке собі комбо для тих, кому за 30. Буде недостатньо. У мене з макс англ+магістр+досвід роботи рік+в чоловіка все те саме крім англ, все одно не дотягує до поточних вибірок 😅
-
Ага, я про них не подумав, коли написав, що бали мають відрізнятися Здається макс комбо, коли англійська + досвід
-
Понятно, значит лучше ворд файлики слать
-
доброго дня! Підкажіть, будь ласка, до якого віку дитина може проживати з батьками в 1бедрум квартирі? Чи треба одразу дивитися 2бедрум? 2 дорослих та 1 дитина 2 роки
-
Кажуть, що в середньому на френч з 0 до б2 треба 1.5-2 роки постійних занять
-
всем привет, может кто что подскажет, ищу первую работу в Канаде: прошел все этапы по хайрингу, приглашают на oriental на конкретную дату и время в офис. но говорят типа вот NDA, подпиши. после этого будет shared payroll information. сам офер еще в глаза не видел. это нормально в Канаде?
-
Виглядає дуже перебільшено, хоча якщо «середня температура в госпіталі» - можливо. Я все таки б відштовхувався від того, що айтішники відносно здібні люди