(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Понятно, значит лучше ворд файлики слать
-
доброго дня! Підкажіть, будь ласка, до якого віку дитина може проживати з батьками в 1бедрум квартирі? Чи треба одразу дивитися 2бедрум? 2 дорослих та 1 дитина 2 роки
-
Кажуть, що в середньому на френч з 0 до б2 треба 1.5-2 роки постійних занять
-
Грінкарти теж підуть нахуй
-
І можливо більшість міграційки стане на паузу
-
Якщо буде президентом
-
Я думаю трамп закриє
-
а яка в кого думка про U4U? закриють після виборів?
-
Бачив що якась дівчина вивчила німецьку на б2 за 6 місяців))
-
всем привет, может кто что подскажет, ищу первую работу в Канаде: прошел все этапы по хайрингу, приглашают на oriental на конкретную дату и время в офис. но говорят типа вот NDA, подпиши. после этого будет shared payroll information. сам офер еще в глаза не видел. это нормально в Канаде?
-
Тут вже наскільки хочеш за паритись з цим всим Але за цим вектором ти і на міграційні сидиш до грінки і паралельно чекаєш рішення суду, що доволі не погано з точки зору «декілька планів паралельно»
-
Виглядає дуже перебільшено, хоча якщо «середня температура в госпіталі» - можливо. Я все таки б відштовхувався від того, що айтішники відносно здібні люди
-
Ну і тут вже що буде швидше - чекати рішення суду рік два чи за ці рік два перейти на якусь міграційну візу і наприклад ще через 2 3 4 роки податись на грінку
-
Здати тест
-
Щоб знати чи здати? З того що я бачу по тесту, щоб здати явно можна за рік вкластись, зможу за пару міс точніше сказати. Але на даний момент тести на Б2 виглядають відносно просто
-
Ну звичайно що можна почекати травня і дізнатись чи виграв Потім зробити ю4ю и поїхати чекати свою грінку вже всередині Якщо трамп прийде і прикриє то судитись і чекати результат зсередини
-
Привіт! Підкажіть чи буде працювати без жодних обмежень канадський IPhone 14 Pro Max в Україні? Я думаю віддати свій і переживаю чи він працюватиме нормально? Або якщо шарите - підкажіть як перевірити будь ласка
-
Мир отмотается на 90 лет назад по сути. По устрою
-
Алгоритмы аи просто офигенные youtu.be/Fko4z7lADw0?si=aRmqwKT2dsSYyeew
-
Теж так думаю. Навіть останній розіграш
23 Jan 2023, 01:02
419235/639113
3 minutes ago