(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну звичайно що можна почекати травня і дізнатись чи виграв Потім зробити ю4ю и поїхати чекати свою грінку вже всередині Якщо трамп прийде і прикриє то судитись і чекати результат зсередини
-
Привіт! Підкажіть чи буде працювати без жодних обмежень канадський IPhone 14 Pro Max в Україні? Я думаю віддати свій і переживаю чи він працюватиме нормально? Або якщо шарите - підкажіть як перевірити будь ласка
-
Мир отмотается на 90 лет назад по сути. По устрою
-
Алгоритмы аи просто офигенные youtu.be/Fko4z7lADw0?si=aRmqwKT2dsSYyeew
-
Теж так думаю. Навіть останній розіграш
-
Після виплати повної суми він автоматом розблокується чи як?
-
Ось у мене так в Роджерс
-
тогда гуд вообще
-
Дякую за інформацію!
-
Після 2х років він мій. Так мені сказали коли я його брав
-
це якщо відмова, ага
-
А якщо ви подалися на ПР, то навіть якщо вони розглядають більше пів року, то вона все одно буде дійсна
-
У роджерса є 2 варіанти. Або після 2 років ви його повертаєте, або після 2х років наче можно викупити. Якщо це файненс від роджерс типу такого, то він залочєнний
-
Я там вверху писала, если щас придет отказ - надо успеть податься опять до апреля.
-
Скоріше за все він заблокований на роджерс поки не виплатите всю суму
-
ну але ж ти вже в процессі і тобі все рівно на той експірейшн?
-
Нічого не зрозумів з цього( Я його зараз фінансую в роджерс. Собі візьму новий а малому віддам цей. На наступний Біл прийде різниця непогашеної суми. Але малий забере його в Україну.
-
Ага, она действительна полгода. Моя истекает в апреле
-
А є якийсь термін на номінацію?
-
Якщо це не контрактний/залоченний, то усюди. Якщо умовний upfront edge заюзали, то його локнуть
23 Jan 2023, 01:02
419250/635721
2 minutes ago