(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але в самому крайньому випадку то і таке норм
-
Краще зробити 5-10 планів як діяти і хоч щось зробити щоб залишатись в легальному статусі
-
так
-
www.canada.ca/en/radio-television-telecommunications/news/2017/06/crtc_puts_an_endtolockedcellphonesandunlockingfees.html
-
це ж довго піздєц
-
Якщо ти вже в штатах і не хочеш повертатися то взагалі можна хер забити і лишитися умовно нелегально. Потім колись легалізуватися. У мене в дружини сестра колись перейшла кордон з Мексикою в 90тих. Вона тоді ще дитиною була. Тільки зараз недавно легалізувалася. Але весь цей час прожила в штатх, одружилася і народила дітей.
-
в Канаді не продають заблоковані телефони
-
Але щось він так впевнено це казав, що я аж не впевнений)))
-
плотите нологи и волите
-
всем раздрать гражданство
-
теж такий план )
-
Я зайшов в Роджерс. Мені чувак сказав що жодних проблем, телефон не заблокований. Я кажу це файненс - каже всеодно. Можна забрати в Україну, но проблем
-
+, цікаво чи виберуть його
-
А чого лотерею закриють? Вона вже сто років існує
-
Ну і зараз офроуд такий собі. В горах сніг, треба ланцюги вдягати та і сильно далеко не заїдеш тому що його багато випало. Іще чимало лісових доріг позакривали
-
та останнім часом зайнятий, не було часу кудись їздити
-
Чего ты не постишь оффроад кстати
-
Тут права теж мають термін дії, але ти їх взагалі онлайн продовжуєш, я хз чи перевіряють твій легальний статус, думаю що ні.
-
Мій український телефон гірше працював в Канаді, скоріше за все відрізняється підтримуваеими частотами
-
в Канаді права мають термін дії ворк перміту )
23 Jan 2023, 01:02
419279/637948
about a minute ago