(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю що поставити не ваше місто легше ніж написати прям чітку адресу, тобто може людина не так легко наважиться збрехати
-
На прикладі великих міст по типу GTA, GVA то взагалі безглуздо
-
Все одно не бачу в цьому причину. Як і звідки мені добиратися до офісу (якщо взагалі треба) це вже не турбота роботодавця (якщо вони транспорт не дають).
-
Це фільтр
-
Щоб ігнорити ваше резюме якщо ви не проживаєте в їх місті
-
Вийде шило на мило...)
-
Ееее, так Нанаймо ж давно відоме, як певно найкримінальніше місце на острові
-
Так у кінці подачі на вакансію якщо це якісь workday наприклад, ви ставите галочку що згодні. Я ніколи не читала що вони там пишуть, подивіться
-
Тому що чекати, поки закінчиться Україна - це норм, а змінювати щось - то це не діло ухилянта з Канади.
-
Privacy просто так не працює. Ти маєш вказати причину збору тої чи іншої інформації.
-
Це також причина. Є люди які готові завтра вийти на роботу. Якщо ви готові до релокейту то це займе більше часу.
-
Я ще розумію питати провінцію - тут вже є якась логіка. А от де саме я живу - ніт
-
Ну я же туди не подаюсь ) я би писав там щось інше. Коли би дійшло до більш конкретних розмов - тоді вже можна дивитися для чого їм ця інфа. Якщо всеж таки на роботу беруть - тоді всеж таки їм треба ця інфа.
-
🤬 Американську допомогу відкрито продають на полицях в АТБ «Люди, що ж це коїться?!! Раніше гуманітарну допомогу продавали, а тепер навіть грошову!», — написав покупець, який зробив фото Українська Кривда | Підписатися
-
А мені робота потрібніше
-
потому норм тема соврать)
-
вместе с ФИО
-
Ну тоді пишіть їм що вони порушують права людей
-
ну вообще давать абы куда свой адрес это и правда как-то неправильно
-
Ніт )