(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зп в Жовтому ножі доречі нормальні, я чогось думав що нижче ніж в тому ж Онтаріо, але походу гавермент позиції мають однакову зп
-
Опять таки. Жить в восточном регионе страны, практически всё население говорит на языке отличном от большинства страны. Я не хочу опять такое Это про Квебек
-
Красного лося бо ж не така жопа географії. Поруч великі міста. Хоча якщо б в Жовтому ножі була робота за 100+ та ще й пр за рік можна було зробити то що не потерпіли б)
-
Це купа часу, і це не інгліш вчити, як кажуть на любітєля
-
До речі німецька легше за французьку
-
Ми в Німеччину не поїхали щоб не вчити мову а ти френч пропонуєш)
-
однажды чувак проиграл и бегал вокруг дома голый в юбке, хлеща себя плеткой и крича "я маленькая сучка" 😄
-
гавернмент это стабильность и надежность
-
Возможно это даже точечные мутки, говорю только за магаз у дома
-
В Киеве было вкусно, потом они толи продали магаз толи что-то сделали, цены взлетели, качество упало
-
Прилетаешь, ставят метку как в "Йелоустоуне" и дают ПР
-
Я думаю ПР там видають в аеропорті, за мужність так сказати😀
-
Minigun
-
Говорив з другом, він на будові працює під Торонто. Каже, шо роботи повно. Не Маком єдиним...
-
А люди там rude?
-
Мене напрягає френч, але Монреаль ще норм бо велике місто і багато хто англійською спілкується. І дешевше. Мені особисто це місто біль цікавим здається ніж Галіфакс чи якийсь еботсфорд
-
І мабуть еліджибл для pr
-
Цікавий факт, я про латиносів
-
Де ти ці місця знаходиш😀
-
Я сама не з Монреалю, я в провінції, але думаю загалом відрізняються від іншої Канади. В маленькі міста не раджу. Монреаль великий тому можна зустріти і rude і нормальних також. Тут менше китайців і індусів. Більше з Латинської Америки і франкомовної Африки.
23 Jan 2023, 01:02
419674/636617
4 minutes ago