(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ПР? Так його можна отримати скрізь, просто може на пару місяців довше і трошки більше сил прикласти
-
Так, а який сенс бічуватися в дупі, якщо все рівно кудись їхати і з нуля будувати?
-
І тут ще дефайн "дупа", якщо там є наявність костко, волмарт, амазону а на решту зараз часу немає. Круто жити в Торонто коли ти молодий або у тебе дорослі діти, можеш піти потусити на виставку, кіно, клуб і тд. У нас зараз вистачає часу вибратись на вулицю на годину (так так у нас проблеми з тайм менеджментом), і на вихідних з'їздити кудись по смачне щось (різноманіття їжі це безперечний плюс великого міста).
-
ТЦКатор вийшов ловити ухилянтів
-
І зараз я в Україні по цим квиткам
-
Так, я вже якось постила.
-
А як щодо доступності медицини? Для мене важливий фактор ще близькість до Європи, бо з торонто до Польщі можна за 400 cad туди і назад, а для мене це дуже жирний плюс
-
Дуже валідний пойнт, якщо майже весь час проводити вдома, а вибиратись хіба в костко чи волмарт, то жити в локаціях типу Торонто чи Ванкувер дуже дивно ( за умов що ти працюєш віддалено)
-
Аааа, так я теж саме мала на увазі. Я в Польщу в Катовіце прилетіла, це мені було зручніше навіть
-
*Trick Deal* Toronto to Dublin, Ireland - $238 roundtrip in Premium Economy w/ Westjet | Next Departure app.nextdeparture.ca/flight/0fcca8af-5a47-4dd0-a33e-d0afa0d4f841