(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в канадське консульство ходив із звичайним паспортом що забрати біометричний з візою, вони там і зависли 🤣🤣🤣
-
А хтось працював в Genesys з України чи тут?
-
Це ти робив ще до першого законопроєкту
-
Та вже мабуть нема тих в кого тільки звичайний) мій звичайний btw у 2023 пасанув
-
В Галіфаксі ще є міжнародний аеропорт прямий до Європи, але по цінам не знаю
-
Якщо біометричний паспорт
-
Нет конечно, безвиз ж у украинецев
-
ні, нічого такого. думаю якщо сума до 100к то їм не дуже цікаво. Тут більше важливіше вивезти таку суму з європи, бо по закону потрібно декларувати(на меньших сумах закривають на це очі)
-
Доброго дня! Уроки малювання дистанційно. Викладаю онлайн за допомогою телеграм, вотсап, вайбер.
-
Ого
-
Буває таке, мені теж з Оттави через Монреаль дешевше летіти в Тулузу, ніж з Монреаля напряму, не спорю.
-
Ось сьогодні у валенсійському чатику писали що давно вже паспорт готовий і у бусику дівчата кажуть що самі не розуміють чого ще не привезли
-
Якшо Торонто, то можна зареєструватися в public library, в них є аппка і в цілому досить непоганий вибір книг
-
Це шо?)
-
Это да, но я не думаю что сроки изготовления изменились Скорее просто очередь выросла
-
В чатах пишуть що вже готові паспорта не везуть у Іспанію, типо чекають поки закон приймуть, але я думаю просто ажіотаж був із-за цього затримка
-
Genesys - це скайнет
-
дайте пожалуйста ссылку на чатик
-
+ LinkedIn learning якщо потрібно , він безкоштовний
-
Сурова реальність різниці що написано на бумажці про diversity і тд і реальності :)
23 Jan 2023, 01:02
420001/642125
2 minutes ago