(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую за інформацію. Хтось звертався? Я перейшов по лінку, побачив в списку декілька компаній, які проводили міні джоб маркети. Я ходив туди, майже вся робота була за мінімалку. Також були круглі столи щодо створення резюме. Ну поради були такі самі, як і всюди.
-
Спробую трохи перевести топік в якісь можливі поради або лайфхаки Пропоную розглянути такі питання: 1. Під кожну вакансію робите нове резюме з хайлайтами як в описі до вакансії? 2. Шукаєте та додаєте рекрутів з компаній куди аплаітесь? 3. Якщо додаєте рекрутів, якесь повідомлення пишите?
-
Згадала анекдот, тато розказав. «У жінок в житті дві проблеми: перша проблема - мужик, а якщо його нема - то друга проблема - де найти мужика» Так ото і у емігрантів в Канаді лише дві проблеми: перша проблема - робота, а якщо її нема - «де найти роботу»
-
Сорі, не втримався
-
youtu.be/Dhfy9TPga-c?si=qQo2nWQsjdX2Ikex
-
Прославляємо Творця Всесвіту, не інакше
-
Мені раз підсували розвод типу шоб я підписав, серед умов було, що вони ексклюзивно мають право представляти мене на ту вакансію. Короче бабла хотіли. П. С. В нашої фірми був дісклеймер в вакансіях, шо розглядають тільки кандидатів на пряму, агенціям не турбувати
-
Усім привіт wgu хто тут навчається зараз можна запитати про навчання?
-
1. Одне резюме. Два види кавер леттера. Одне абстрактне, друге чуть специфічне коли у вакі був стек деякий 2-3. Додавав і рекрутерів і разрабів, писав типу я экстендлю свій нетворк та новенький в канаді то якзо є шо із задоволенням готовий. З усіх тільки хлопець індієць додав мене у якийсь слак-торонто чат гімняний, а інша була рекрутер у якої в вакансії було написано шось типу "вміти працювати з aws буде таким собі маленьким плюсом" і вона залупилась що у мене нема в резюме авс та кинула мабуть в ігнор)
-
Сколько сейчас стоит слетать в хороший отель в Мексике?:)
-
Поехать в Канкун 😁
-
Теж таке підписував, знайшов мене індус, пропонував роботу в Старбакс на контракт, поговорили, пропав, десь через пару тижнів з'явився сказав що хоче тех інтерв'ю, провели (був теж індус в засаленій футболці), пройшло так собі, місяць десь не було його, позвонив сказав що все круто передає мої данні хайрінг менеджеру і пропав. Це було місяця 4 назад, зараз от з'явився, пише і телефонує що є перманент фултайм від Старбакс, я проморозився, та й таке. Не розумію цих хінді рекрутерів.
-
Без еды 7 дней живут)