(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1. Одне резюме. Два види кавер леттера. Одне абстрактне, друге чуть специфічне коли у вакі був стек деякий 2-3. Додавав і рекрутерів і разрабів, писав типу я экстендлю свій нетворк та новенький в канаді то якзо є шо із задоволенням готовий. З усіх тільки хлопець індієць додав мене у якийсь слак-торонто чат гімняний, а інша була рекрутер у якої в вакансії було написано шось типу "вміти працювати з aws буде таким собі маленьким плюсом" і вона залупилась що у мене нема в резюме авс та кинула мабуть в ігнор)
-
Сколько сейчас стоит слетать в хороший отель в Мексике?:)
-
Поехать в Канкун 😁
-
Теж таке підписував, знайшов мене індус, пропонував роботу в Старбакс на контракт, поговорили, пропав, десь через пару тижнів з'явився сказав що хоче тех інтерв'ю, провели (був теж індус в засаленій футболці), пройшло так собі, місяць десь не було його, позвонив сказав що все круто передає мої данні хайрінг менеджеру і пропав. Це було місяця 4 назад, зараз от з'явився, пише і телефонує що є перманент фултайм від Старбакс, я проморозився, та й таке. Не розумію цих хінді рекрутерів.
-
Без еды 7 дней живут)
-
Ну от мені 4 одночасно з різницею у 5 хвилин написали. Один одразу відморозився. Другий, той шо $55/h і просив щось підписати сходу. Третій каже, шо рейт $67/h і обіцяв завтра набрати. Мутні хлопці. Я відправив листа у компанію на сайт, запитав підтвердити, чи це legit вакансія на indeed.
-
В мене вже пів року на пр порталі пише in review with IRCC, хоча і копр і ПР вже давно на руках)
-
до того ж, нещодавно отримав турвізу в сша, паспорт до 26 продовжений штампом, чи є можливість зберегти ці дві візи?
-
можливо це вже популярне питання, але чи можна зробити новий паспорт з збереженням візи куает?
-
А в трекері шо?)
-
Application status: Closed