(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли вигораєш, прибухнути вже не дуже допомагає
-
Взяти відпустку на подовше. Мені допомогло за 3 міс підряд працювати по 3 тижня, а тиждень відпочивати.
-
А як працює вестінг DPSP, бачу, що максимум до 2х років, але як конкретніше: 1. Контрибюшн за 1 січня 2023 року завеститься 1 січня 2025 року, контрибюшн за 1 лютого 2023 року - завеститься 1 лютого 2025 року і т.д 2. Всі контрибюшини за 2023 рік завестяться у 2025 році. 3. Інший варіант ?
-
Йду фоткати гусей і кросс 5-6км з музичкою
-
Зал. Кожен день.
-
music.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0&si=NKJANlbAK5taToMm
-
Так по email або номеру телефона з будь-якого банку на будь-який, майже миттєво
-
А як тут скидають гроші безготівково для побутових розрахунків? Ну, наприклад якщо я пуфік купую на фейсбуці?) У нас просто на картку моно кидали, а тут? Це оці Interac E-transfer виконують цю роль?
-
Вибачте, я не зовсім зрозуміла з діалогу, чи канадська віза у вас у проколотому паспорті?
-
Ні, прокололи старий не біометричний паспорт
-
Але за пуфік на фейсбуці можуть і кеш попросити ) Краще завчасно спитати, чи приймають інтерак
-
залежить від умов банку і рахунку та скільки ви їх робите здається, але звичайно так, без
-
І воно доречі без комісії?
-
Жаба, что с ебалом? 🤣🤣🤣 👉 Підписатися на канал 🇺🇦
-
Це секюрно, типу не виявиться що там грошей нема чи ще щось (це ще треба знати як справжні чеки виглядають)?
-
Чек
-
А як найкраще перекинути 5 тис, наприклад, за авто? Бо кешом якось не надто секюрно (підробки і тд). Я просто коли купував авто то 2 дні чуваку 6 тис скидав бо ліміти.
-
Бывает можно прибухнуть так, что потом едешь капаться
-
Смотря как прибухивать
-
До 7 днів після депозиту відправник може відмінити
23 Jan 2023, 01:02
420232/644528
38 minutes ago