(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і чекає розгляду
-
6к (думаю) мається на увазі це тих кого вже draw-нули і хто заповнив повну апплікацію
-
Вибірка називається Draw. Ті дані можна нагуглити в гуглі по фразі Manitoba PNP immigration draw. Бачу, шо вже в 2024 є вибірки. З телефону тяжко просумувати кількість номінацій за 2023. Десь писали, ніби в Манітоби був ліміт на 13500 номінацій. Наприклад отут є дані по 2023: www.nationwidevisas.com/canada-immigration/manitoba-pnp-latest-draw/
-
Ні, неможна. Або в кадах, або в амеріку їхати
-
www.economist.com/1843/2023/05/15/you-studied-computer-science-but-big-tech-no-longer-wants-you-now-what?utm_campaign=a.io_fy2324_q4_conversion-cbdr-sub_prospecting_global-global_auction_na&utm_medium=social-media.content.pd&utm_source=linkedin&utm_content=conversion.content.non-subscriber.content_staticlinkad_np-bigtech-n-jan_na-na_article_na_na_na_na&utm_term=sa.yp&utm_id=liq46120&li_fat_id=6dd352c5-b272-4bdc-bed6-75b573418969
-
Щойно просумував дані з того сайту. Зради нема. Відповідно до сайту вони видали 14692 номінації за 2023 шо є більше їхнього ліміту
-
Є доволі складна схема, но не впевнений що буде працювати на сумах нерухомості
-
Попасти в вибірку то можна, а от між вибіркою і отриманням номінації в моєму випадку пройшло 6 місяців (подавалися на початку літа, номінацію отримали перед новим роком). Ну є окремі випадки де вже місяців 8 чекають номінації.
-
Прикол в тому що його можуть забрати на Армія тв)
-
я пас
-
Бережіть себе чи ставайте до збройних сил? 🤔
-
Шось там вони мутять з термінами) френдлі манітоба із ту френдлі
-
От офіційні цифри immigratemanitoba.com/data/monthly-data-2023/ Nominations and approvals = 7348 Applications received = 12728 І є ще табличка Applications in assessment and pending assessment де можна побачити скільки аплікацій чекають розгляду
-
На випадок якщо щось пошкодити? Нащо проєктор, в такому випадку... Я насправді, грав на проекторі, в Україні, 120 дюймів. Те ще враження
-
На канадську адресу можна зареєструвати
-
Wise немає :-( просто українцям зараз не видають вже наче
-
Того я тут не любив їздити в седані. Їдеш на хайвеї як в тунелі, нічо за тими траками і SUV-ами не видно...
-
Ні. Укр банк, paypal, wise, проміжний us рахунок в канадському банкі, канадський банк. Саме цікаве, що майже все безкоштовне)
-
Все добре, ти в Канаді
-
Через крипту?
23 Jan 2023, 01:02
420524/646044
about 4 hours ago