(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
База
-
Ну Фродо таки добив Мордор, якщо у нашого вийде я поставлю йому памʼятник і буду водити хороводи навкруги
-
Фан факт про риночок праці в Монреалі: моя подружка звільнилась, і на її позицію зааплаїлось 380 кандидатів 😳 Вона івент менеджер, конфи робить, трейд шоу, всяке таке
-
А это было бы ржачно, конечно))
-
Та я ж поржати камон 😁
-
Ты что, думаешь, что правда?))
-
Ля, гадаєш що фейк? 😭
-
Ну так я об этом, почему полностью не написали уже
-
Про культ особистості треба було трошки раніше говорити, бо тепер ця особистість настільки вже вознеслася, що не вивозе мінімальної конкуренції
-
Тому що це руснява хуйня
-
Где взял и почему зачеркнуто))
-
А якщо ні? - Ну якщо ні, то ні😝🤷♀️
-
Так там 2 рази фамілія Сирського по різному написана
-
Торонто вообще любит енотов, классическая новость была как они еноту мемориал на улице сделали, тк он там сдох и его какое-то время не убирали городские власти😝
-
@murdoq з приводу прога: Haken, Caligula’s Horse це як раз “нова” хвиля прогу. Symphony X - олдскульний прог/пауер. З тоїж опери Conception. є ще Phychotic Waltz. Iнші цікаві гурти з прог/треша, дезні. Але то мене вже багато буде.
-
Як вам такий бутусов?
-
да место в команде освободилось просто)
-
Украина проинформировала администрацию США о решении уволить главкома ВС Залужного — The Washington Post Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
От ти і розкрився іспанський агент, хочеш людей переманити з Канади, у Санчеса на зарплаті мабуть сидиш 😁
-
Сенсітів контент
23 Jan 2023, 01:02
420782/644676
4 minutes ago