(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ти підор просто
-
Він просто не доживе до більших витрат, підріжуть десь
-
Я думаю, якщо вже так погано що 1 з 400, то це погана культура компанії, бо це не природно. Це віджим, і такі компанії зазвичай цим відомі, в них приходять за стоками та за рядком в резюме
-
Ось хто ці всі люди, які на безлімі беруть 10 днів?😨 розбещують роботодавців)) Їм медом на тій роботі намазано чи що? Так вдома погано, що треба на роботу бігти? Get a life
-
Вдвічі менше яка з цифр😁
-
Я можу за перший відповісти, бо користуюся ZO Obagi, його багато, також SkinCeuticals, є ще косметика medical-grade
-
Так
-
У вас теж сніг розтанув вже?
-
Vichy знаю що люди купують, та є аналогічні бренди на кожний грейд, ті що не такі відомі в Україні
-
Ніт, ми у себе в Оттаві зловили )
-
Плануєте летіти?)
-
Не один. Я помилився, коли вирішив відкласти переїзд на початок травня 2020. А далі ковід…
-
Поменяю одну ракету на ПР
-
Отримав PR card. Враховуючи що перший COPR був у 2019, то це напевно рекорд в цьому чаті з неотримання PR вчасно.
-
Average завжди паплюжиться high earners
-
Дивно, що досі десь рахують average, а не median
-
Начебто на місці
-
Коли в другий раз пройшов medical у січні 2022 — то русня напала. До COPR тоді не дійшло, але іміграційну візу мені сказали, що можу отримати в Варшаві :) вона теж експайрнулась. І от тільки восени 2023 отримав третю візу і другий COPR
-
ага, прямиком из сша
-
Томагавк?
23 Jan 2023, 01:02
421510/634623
less than a minute ago