(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чого тяжко
-
Так
-
Тяжко
-
в онтаріо десь поселились?
-
І як вам
-
Поки що так
-
Для всіх)
-
енівей
-
не встиг заскрінити але моє повідомлення 6666)
-
Пане Влад, ви вже в канаді?
-
якшо в Канаді то все правильно нарешті ))) як там до було, то вже неважливо
-
Та я серйозно, бо моя – перша в дорослому віці, бачу що Ви вже розумієте цей світ, то хочу зрозуміти це досвід з життя чи можливо я щось не так роблю в житті
-
та не, якраз в "розвинутому социализме" таке і було: Академики картошку на полях копали и тд... При чем этим все оч гордились, ибо все равны 😊 Мож потому Канада на 2 месте в мире по площади\ресурсам, и только на 10 по эконом развитию. Не только Германия, пережившая 2 мировых за 100лет, но даж Италия и Швейцария обогнали 😊 ну то ладно, мелочи, главно шо тут не стреляют
-
А це Ваша перша криза в дорослому віці?
-
Підкажіть різдвяне містечко в торонто, яке вам сподобалось, десь в тік тоці бачив що є навіть українське щось
-
Просто не ваша аудиторія та і все
-
в 2021 году я работала джуном руби на американский финтехстартап. Таки да, мой бухгалтерский опыт был там отчасти полезен. А собстно бухгалтером я работала в Украине 15 лет и в польше пару лет.
-
для особо любопытных: На завод Тойота ездила собеседоваться на позицию "воркер в цех", с толпой таких же отчаявшихся прослушала такой же стьоб как тут. Машины нет= на смену ездить не на чем, знач не судьба вам работать
-
хай тобі скинуть)
-
Теперь мне надо это видеть
23 Jan 2023, 01:02
42253/642323
25 minutes ago